En lång torsdag

Dagen började bra med sovmorgon,scones och en film.

Sen skulle jag ut på stan med Tilde, äta lunch och shoppa lite.

Innan jag gick hemifrån stod jag i valet och kvalet om jag skulle ta mina spetsiga mockastövletter, jag tänkte "fin lida pin" och tog dem. Det blev så bokstavligen talat!

Först åt vi god mat på Bar och sen gick vi i affärer. Vi provade mössor och hattar, kikade på hårfärg, och letade vi efter skor till Tilde. Sen upptäckte jag att HELA min KLACK bara har gått av! Då fick jag också leta skor. TYvärr hittade vi inga alls. Tur att vi inte hade en stegräknare för då hade jag blivit mörkrädd. Fram och tillbaka mellan Malmös alla torg.

Till slut åkte vi bussen nästan hem och gick till Mobilia. Där hittade vi en present till Irene som fyllde år igår och en blomma till Mårten som fyller på fredag. Sen åkte vi hem och Tilde fick se hur vi bor. Sedan åkte vi till Landskrona och åt middag hos Elin och Mårten.

Jag och Kristian kom väl hem runt 23 efter 14 varv i kvarteret i jakt på en parkeringsplats. Somnade ganska ovgaggat och drömde om en brandbil?

Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag jobba kvällpass. Försöker tänka positivt.


Kommentarer
Postat av: Malin

Oj, läskigt att klacken bara gick av sådär, det har nog faktiskt aldrig hänt mig. Fast jag brukar å andra sidan inte direkt ha klack jämt :)



Låter ju som en trevlig men händelserik dag ändå :)

2008-11-06 @ 11:15:21
URL: http://mejline.bloggagratis.se
Postat av: Maria

tur att det bara var en låg klack för det syntes inte att den ena skon helt saknade klack, men det känes när jag gick. nu ligger skorna i soporna för dem är redan omklackade en gång och nu går dom inte att rädda.

2008-11-06 @ 11:17:49
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Thilde

Tack för dagen maria, det var jättetrevligt! Har nu färgat håret och det ser bra ut :) Får väl skicka en bild sen. Har hittat en hatt nu också förresten, i landskrona :D



Kram

2008-11-07 @ 13:03:16
URL: http://edliht.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0