plåster & cuttlebug

Min numera stora storåt är inplåstrad och jag har tagit ipren, dags att gå till jobbet. Jag ska akta mig noga för alla liftar!!!

Jag har suttit och pysslat julkort en stund och kommit fram till att jag vill ha en cuttelbug, eller liknande maskin.
Problemet är priset!

Cuttlebug är en stansmaskin som stansar ut figurer mnan kan använda i scrapbooking. Saken är att den billigaste jag har hittat ändå kostar 800kr!!!

Så tomten, om du läser detta: jag har varit jättesnäll och jag önskar mig en cuttlebug!

ont det gör ont det gör ont!

För det första har jag haft en sjukt stressig dag på jobbet, mycket har hänt och vi i personalen var rent svettiga!

Jag skulle har gått ut och ätit med tjejer från klassen, men jag har tackat nej i sista stund sedan jag gjorde mig illa.

Skulle flytta en lift på jobbet och lyckas köra på (mot) min stortå. Det gjorde så svinigt ont så jag bara skrek rakt ut! Vi fixade färdigt med den boende vi var hos och sen gick jag för att kolla hur det stod till med tån.

Härligt värre, hela tån var röd, av blod...och svullen till tusen. Knallade iväg till sjuksköterska och tänkte att det ändå var tur att jag var på jobbet. Egentligen är jag skitfjompig vad gäller blod och sår, men nu kom det inte en enda tår. Jag var mest bara arg och stressad.

nageln har gått av på mitten, tvärs över tån men den sitter kvar. Tån är superöm och det rinner sårvätska. Imorn kommer den förmodligen vara blåsvart istället för knallröd. Är den vätskefylld får jag åka till vårdcentralen och be dem punktera nageln, trevligt va?! Just nu är tån ihopålstrad för att nageln inte ska trilla av helt.

Kristian fick komma och hämta mig med bilen och det var tur för jag kunde inte få på skon på tå-foten. Gissa om folk stirrade när jag satt barfota i högläge i bilen hem!

Jag fick skippa utekvällen med tjejerna så att jag kan vila. Meningen är att jag ska jobba kväll imorn med, vi får väl se om jag kan stödja på foten imorn, annars går det ju inte.

Ikväll blir det filmmys med Kristian, han får pyssla om mig=)

Julstämning med gospel!

Stunder som denna älskar jag youtube och spotify! Jag sätter upp adventsstjärnor och pysslar lite här hemma med julgospel i bakgrunden. Kolla in den här kören!
Mamma du måste se hela klippet! Det bara spritter i kroppen på mig och jag sjunger med!

okristligt tidigt!

Hä sitter jag och pillar i mig lite yoghurt och flingor. halv 6 på morgonen är inte aptiten direkt så stor, kanske alltid borde äta såhär dags! Världens bästa bantningskur, ät svintidig frukost för då vill du inte ha!

Stackaras lilla Tuva har kräkts nu på morgonen. Först kom ylandet och sen sprang hon in i sovrummet. Hon var duktig som inte satte sig på en matta, vilket hon alltid gör annars när hon ska kräkas. Jag tror inte det var nåt allvarligt, för hon har redan sprungit iväg till matskålen igen=) men man blir lite orolig när hon kräks och det inte är hår som kommer upp.

Nu ska jag strax klä på mig ytterkläderna och bege mig till fritids. Idag ska min handledare gå efter halva dagen så sen är jag ensam ett tag tills det kommer en vikarie. Ska blir spännande att se hur det funkar imorn när hon inte är där alls.

Jag har iallafall börjat få respekt även av de värsta ligisterna på fritids=)

Godmorgon på er!

skrivit ikapp

Nu har jag äntligen skrivit färdigt i loggboken vad som hänt igår och idag på praktiken. igår var jag helt färdig så då skrev jag ingenting. Har lagt upp dokumentation av den senaste uppgiften - ljudproduktionen - på den nya portalen- Tyckte att jag kunnde skriva ner den också när jag ändå var i skrivartagen.

Nu har jag nästan skrivkramp i fingrarna om man nu kan få det av ett tangentbord. Kanske dags att lägga sig?
Jag borde somna tidigt med tanke på att jag klev upp kl.5 imorse! Jag vet, om  jag tar en kurslitteraturbok så somnar jag säkert på en gång! Då behöver jag inte ens sätta Tv:n på sleep=)

Så blir det, valfri seg kurslitteratur och katten i famnen. Lyckas jag läsa en sida eller två så är det bra, somnar jag så är det också bra=)

Godnatt!


I did it!!!!

Äntligen har jag fått min respons på tentan. Den var ganska luddig och jag fattade först inte om jag blivit godkänd eller inte så jag svarade i ett mejl och bemötte hans respons och frågade om resultatet.

Jag trodde jag skulle få vänta på svar några dagar, men det kom ganska snabbt. och min vänner....JAG ÄR GODKÄND!!!

Jag klarade första tentan och därmed första kursen! Woohooo!!!

Jag har fått ledigt från jobbet över jul, trivs på min praktik och klarade tenteskiten! Nu är jag bara orolig över min förlovningsring och all bröllopsplanering. En grej mindre att nojja sig över iaf!!!

När får jag veta???

Det verkar som att flera stycken har fått reda på resultatet av sin tenta, men jag svävar fortfarande i ovisshet!
I fredags var Per (en av huvudlärarna) ganska mysko och sa nånting om att han tyckte att det kändes som att vi hade pratat.

Men jag visste ju inte vad vi hade sagt i diskussionen eftersom jag inte läst hans respons.  ????
Jag har ingen aning om vad han pratar om, men nom jag får gissa så är det han som har rättat min tenta och gett respons på den. Kan jag då få läsa den responsen och se om jag blivit godkänd??!!

Jag har på känn att jag fått IG för en kompis fick Ig pga referenser och vi har refererat på samma sätt, precis som lärarna visat. Alltså, vi har inte refererat till samma sak, utan sättet att skriva referensen på.

jaja, my point: jag vill också veta nu!

Bulle med bulle:

Detta är alltså bulle med bulle, jag dock inte smakat själv.



Man öppnar frallan och lägger i delicatobollen. Kläm ihop och ät!

I mina öron låter inte detta så gott, det verkar vara ett skånsk fenomen=)

turkos dag



Jag har diksuterat mycket med mina vänner om smink på sista tiden. Många säger att dom inte passar i smink, men jag hävdar att det till viss del handlar om vad man trivs i.

Jag har ofta mycket smink och ibland lite roliga färger, men jag trivs ju i det.
Här är bilder från i fredags när jag hade en turkos dag, matchade ögonskuggan med turkosa strumpbyxor och tröja till kjolen som var svart.

Våga testa lite färger hemma och tvätta bort om du inte blir nöjd!


fransbröd?



Ja, jag blev nästan sugen på att gå in i konditoriet för att se vad fransbröd egentligen är.
Och exakt vad menas med: "Kom in, vi här"?

Såhär ser det ut på Dalaplan om ni undrade=) Jag vet inte om det faktiskt är fransbullar, eller om dom möjligen menar franskbullar?

Här nere finns väen något som kallas bulle med bulle. Men den karamellen kan ni få suga på ett tag.

Vad tror du att "Bulle med bulle" är??

The Ring, forts...

När Kristian kom hem så visade jag honom ringen utan att säga nånting och han såg direkt vad det var som var fel!

Dom har tagit bort stenen, öppnat ringen och tagit bort en del. Satt ihop ringen och satt tillbaka stenen. Men hålet där stenen sitter var ju tvunget att göras om och det ser ut som att en 3-åring har karvat ut ett hål med smörkniv!
Ojämnt och hackigt!

Stenen ser jättestor ut och det är inte en jämn cirkel runt den. Det ser biligt ut och det gjorde det inte innan! Först trodde jag att han hade bytt ut stenen, men så var det inte och man använde minnsann ultrljud för att se så att stenen hamnade rakt och jämnt.

Hur som helst tog jag med mig min stora starka pojkvän och åkte tillbaka till guldsmeden för 3:e gången samma dag och berättade. Han tog tillbaka den fast han själv egentligen inte såg felet. Men det var ju bra att han körde med"kunden har alltid rätt". Han sa själv att huvudsaken var ju att jag inte var nöjd även om han tyckte det var snyggt.

Grejen är att jag berättade för guldsmeden när jag lämnade in ringen första gången att alla andra smeder hade sagt nej för dom trodde att stenen skulle gå sönder och mönstret runt om skulle bli ojämnt och fult.
Då sa han att dom var larviga och att han garanterade att det skulle bli snyggt.Jag sa tydligt att jag hellre har ett hack i mönstret på insidan i handen än att stenen ser konstig ut. Han svarade att det är så man får göra.
När jag nu hämtar ringen så har han gjort tvärtom iallfall. Mönstret runt om är intakt men stenen ser ut som en låtsasdiamant  från en leksaksaffär!

Så nu är ringen återlämnad hos gubben och jag är ledsen och skitnervös att den ska bli ännu fulare! Risken är väl att han gör hålet jämnt men då blir ju hålet ännu större och då kommer stenen se ännu fulare ut. Det är ju inte som att han lär lägga i mer guld igen. Jaja, vi kan inte göra nånting nu. Jag får väl ha en ful ring tills vi är rika och kan köpa en ny.

Jag är iallfall besviken och ledsen. Kan knappt glädjas åt att jag faktiskt fick ledigt från jobbet över jul!

The Ring!

Jag hittade ju till slut en guldsmed som kunde förminska ringen och nu har jag fått tillbaka den.

Den är fin och den som inte sett den innan ser nog ingen skillnad. MEN JAG SER!
Först såg jag inte var dom hade öppnat den för att ta bort en bit, för man kan tydligen inte klämma ihop en ring så som man kan bulta ut en för liten ring.

Ringen är öppnad precis där stenen sitter så mönstret runt om har inte påverkats. Men nu ser stenen liksom större ut, i mina ögon är det inte likadant som förut. Den satt liksom längre in i ringen innan, som om den biten runt om stenen är annorlunda.

Jaja, den sitter bra på fingret och är egentligen fin, emn jag känner mig lite besviken ändå. 750 spänn kostade det dessutom! Jag borde vara glad över att inte tappa den, men fingret hade nog vant sig vid att ha en 3 storlekar förstor ring så nu känns den tajt. Men jag har testat den här storleken med en såndär storleksring hos olika guldsmeder och hos alla passar strl.48 bäst. Så den är lagom, jag måste nog bara vänja mig.

Effektiv hemmafru?

Känns som att jag har hunnit med massor idag. Först var vi i skolan och gjorde färdigt mediaproduktionen och så handlade jag lite mat på vägen hem.

Väl hemma har jag hunnit vika mina kläder som jag kastat omkring i sovrummet och lagt in i garderoben, dammsugit sovrummet, hallen och köket. Tuva hade vält fönsterlampan i sovrummer så det var massa skärvor på golvet.

Jag har kagat en kött/grönsaksgryta som blev god, och det räckte till 3 matlådor=)
Sen fick jag ett ryck och bakade supersmarriga pepparkaksmuffins med glasyr.

Nu ska jag ta tag i lite kurslitteratur och sen försöka somna tidigt. Imornbitti ringer klockan kl.5, jag ska iväg på VFT på fritids. Vi ska öppna så jag måste vara där 06:20! Jag lär somna ovaggat imornkväll!

Nu är det dags att dyka ner i valfri jobbig bok, godnatt!

...

Tur att det finns Ipren! Kom hem igår med världens huvudvärk som övergick i nåt mígränliknande tillstånd. Jag somnade i ett helt nedsläckt sovrum och vaknade igen kl.18 när Mamma ringde.  När Kristian kom hem fick han leta reda på Ipren åt mig och pyssla om mig lite. Det blev hämtmat och jag läste inte en enda sida kurslitteratur.

Sen när jag ville titta på TV kom Kristian på det smartaste: Solglasögon!
Så jag låg i ett kolsvart rum med solglasögon på (utanpå mina vanliga glasögon) och tittade på NCIS=)

Lite höstiga skuggor.

Imorn ska jag till en kompis och sminka henne för att testa lite färger. Det blir nog jordiga färger och så natruligt som möjligt. Såhär blev en brun/beige sminkning jag gjorde förra helgen=) Det är lite kul att ha "naturliga färger" ibland för jag kör oftast med svart eller starka färger själv.




L’Oréal Double Extension Renewal Serum Inside

Jag köpte mascaran iallfall på Åhléns för den var på extrapris. Dock är jag inte så imponerad. Det är ingen större skillnad mellan denna super-mascara och dess föregångare. Same shit, different name! Dessutom är det lite jobbigt att måla mewd en vit mascara innan den svarta, kunde dom inte ha uppfunnit en helt svart mascara som gör samma sak som den vita delen?

Den vita mascaran är en "primer" som bygger på och förlänger fransarna, men det gör dem hårda och stela också. Tveksamt om det här blir någon favorit.  På bilderna nedan ser ni steg för steg från osminkad till sminkad. Så speciell var den inte, och absolut inte värd 175kr! Nu köpte jag den visserligen för 149 kr, men ändå. Det finns bättre i den prisklassen!







Smart!

Då en lärare blev sjuk när hon skulle ha sin förläsning för nån månad sen så har hon istället lagt den idag. Och min grupp råkar ha seminariet kl 14:15- 16:30. Tack för den liksom!
På en fredag!!!

Boken vi utgår från är ganska ointressant och flera är sjuka, så det lär väl bli jag och nån till som ska redovisa olika delar ur den himla boken. Detta är en del av förra kursen som nu är avslutad, det gör ju inte att det känns mer kul att göra det nu!

Äntligen har det blivit intressant i skolan. Vi är inne i vårt huvudämne; Kultur, Medier och Estetik. Spännande, intressant och roligt!

Igår lämnade jag in min ansökan om att byta studiespår också så jag att det löser sig.

Vad ska ni hitta på idag då?

scrappat!

Såhär såg kortet till Frida ut. Hon fyllde år igår så nu kan jag visa det, för förhoppningsvis har hon ju fått det med posten redan=) Lite våghalsigt av mig att scrappa ett kort till någon som är skitgrym på det! Frida har liksom lärt mig att scrappa. Vi hade världens mysigaste julkorttillverkningskväll för 2 år sen och sen blev jag fast.

Terapiverksamhet! Tror det är dags att börja me julkorten snart, måste bara hitta en ledig stund=)



Pricka av!

Jag skulle nästan behövt en lista för att inte glömma vad som skulle göras under dagen.

√ Varit i skolan och haft kursintroduktion
√ Köpt en ny mascara
√ Postat ett brev till födelsedasgvän
√ Diskat
√ Tvättat
√ Varit på undersökning på tandvårdshögskolan
√ Tränat
√ Lagat matlådor
√ Vikt in ren tvätt
√ Läst lite ny kurslitteratur
√ Försökt hjälpa sambon med gehörsläxan


Nu har jag skitont i skenbenen för att jag har tränat i fel sorts skor och jag har dessutom haft sendrag i hålfoten hela dagen! Är ändå nöjd med dagens bravader och nu stupar jag.
Godnatt!!!

Full fart!

Vi hade en bra genomgång av nästa kurs som börjar imorn. Det är huvudämnet Kultur Medier och Estetik. Nu börjar det kännas som att jag har hamnat rätt ändå. Vi fick träffa KME-studenter som går sista terminen och redan jobbar, det var jättenyttigt och vi fick fråga alla frågor och dessutom få svar på dem!

Nu har jag tvättstugan, ska strax iväg på undersökning på tandvårdshögskolan, IGEN! Sen blir det hem coh laga mat och förhoppningsvis en sväng till friskis också=)

Blötaste måndagen ever!

Oj vilken effektiv dag! hehe, det var en överdrigt men jag har gjort ganska mycket.

Regnet har vräkt ner och jag glömde paraplyet hemma. Alltså har jag blivit dyngsur i ullkappa och stickad sjal. Härligt!!!

Åt lång frukost framför datorn och kollade på Tv3Play. Sen fick jag ändan ur vagnen och knallade bort till Friskis&Svettis och fönyade mitt årskort där. Var lite duktig och tränade, men jag skippade vågen. Den kommer bara göra mig ledsen så juag väljer att inte väga mig och känna efter i kläder och sånt.

Sen fick jag en tid hos tandläkaren och limmade fast "eftertandställningen" igen, en tråd som sitter på insidan tänderna som hindrar att dom flyttar tillbaka sig. Sen gick jag en runda på myrorna utan att hitt något.

Efter myrorna handlade jag mat och så vidare till nästa tandläkare. Jag är med i en forskningsstudie på tandläkarhögskolan så jag är där 3 gånger i veckan och mäter smärttrösklar i tuggmuskulaturen med vibrationer och tryck.

Sen kom Linnéa hit och gjorde potatisgratäng med morotsbiffar med mig och så åt vi middag allihopa, Linnéa, Kristian och jag=) God mat med supertrevligt sällskap!

Nu ska jag skriva ett brev till någon som fyller år snart.

Godnatt på er!

fixat + idol

Tog lite välbehövd sovmorgon imorse. Sen hoppade jag in i duschen och blev klippt av moderskapet. Har hunnit med att sminka lillasyster också=) Får med mig liet filmer hem från brorsan också=)

Äntligen! Har Rabih åkt ut ur idol, han var bara så pinsam!

Jag såg på Vakna med the voice i torsdagsmorse och där bevisar Rabih själv hur omusikalisk han är.

Kolla vid 1.05 i klippet om du inte orkar kolla på hela. han sjunger ursurt och säger själv att han sjunger som Zlatan på morgonen. Bra där! Tur att han åkte ut!


Familjemys!

Det är så mysigt att åka bil med Pappa och bara prata om allt möjligt. Väl hemma lagade Mamma smarrig middag och efter maten sjöng och spelade jag med lillasyster. Sicken begåvad och musikalisk skit hon är!

Nu ikväll har vi haft tjejmys i soffan framför idol med te, frukt och choklad. 

Jag ska se vem som åker ut i idol, men sen stupar jag nog. Massa stress under veckan och det känns som att axlarna sitter ovanför öronen. Men hur ska jag kunna somna utan en spinnande katt på magen, eller en sambo som killar i håret?

Jag får ta en extra kudde och krama på den.

Denna helg ska ha tema avkopplingen. Jag har inte med en enda kursbok och tidningen jag tänkt läsa på tåget är oöppnad eftersom jag somnade. Kanske lite fotning och sminkning förekommer, men jag ska bara göra sånt som är roligt!!!

Godnatt på er!


Lärarutbildningen brinner!

Såhär stod det i Sydsvenskan imorse, men vi ska tydligen ha kursutvärdering iallafall.
Känns ju inte så jätetbra!




Glasfasaden krossas efter brand

Av Jonas Nyrén
Publicerad 6 november 2009 5.11 | Uppdaterad 6 november 2009 8.32

En av högskolans byggnader på Nordenskiöldsgatan i Malmö började brinna på fredagsmorgonen. Räddningstjänsten fick rycka ut och bekämpa branden i fasaden.

En svårsläckt brand fick Räddningstjänsten att krossa glasfasaden på lärarutbildningens byggnad Orkanen. Branden bröt ut strax efter halv fem i den kortsida av byggnaden som vetter ut mot havet. Personal ur sju räddningsfordon bekämpar branden just nu, ett arbete som beräknas pågå en bra bit in på förmiddagen.

- Att fasaden är av glas ställer till det en del. Nu har man börjat slå sönder glasskivorna. De måste riva fasaden uppifrån och ned för att komma åt, säger Ola Nilsson, driftsledare på SOS.

Räddningstjänsten kunde snart konstatera att ingen person kommit till skada, och att elden inte fått fäste inuti byggnaden. Men rökutvecklingen är omfattande.


Munchkin katt

Jag är arg och sur över en grej som sas på personalmötet så jag satt mig och kollade på söta katter på youtube. Har ni hört talas om rasen munchkin? Den är visserligen sönderavlad men ack så söt. Katterna har jättekorta ben och ofta nedåtböjda öron.



Men min lilla bondkatt är också världens sötaste!


Hem!

Imorn ska jag hem! Hem till min familj i den stora metropolen=)

Tanken är väl att ta det så lugnt som möjligt och inte stressa.

Så nu ska jag packa lite innan jag ska på personalmöte på jobbet. Måste lämna in uppsatsen på portalen också.

Ha en bra torsdagskväll!

Idag säger vi förresten grattis till K's mamma som fyller år=)

God Jul och huvet fullt av tenta.

Nu skiter jag fullständigt i stavning och meningsbyggnad.

Jag har tur som har en begåvad Pappa som hjälper mig med tentan. Tentan har kallats många fula saker under de senaste veckorna och mina kära klasskamrater är minnst lika trötta på skiten som jag.
Nu är den hur som helst färdig sånär som på "försättsbladet"  som tydligen ska ha en rubrik på engelska.
Varöfr då när innehållet ändå står på svenska?

Som tur är har jag lite att se fram emot (förutom att jag ska hem i helgen).

Det var nämligen julkorts-demonstration på mattonbutiken igår, så nu har jag huvet fullt av både godjul-pyssel och tenta. juag köpte några nya fina designark
och papper så i år ska här scrappas julkort. Inget sms-massutskick här inte. Jag har iofs aldrig valt sms före riktiga julkort, men ändå.

Här är ett litet smakprov; ett designark med noter. Det ser lite gammeldags ut i nynsen också, det var ju själva grejen. Annars har jag ett berg av noter att klippa sönder=)



Imorn har jag sovmorgon vilket känns väldigt behövligt. Min VFT-dag berättar jag om en annan dag, men jag kan ju säga att det borde ha varit läggdags för länge sen.

Godnatt!!!

fastnat på hjärnan.


8-Point Rose!

Ladda ner en hyllning till Michael Jackson!

Svenska bandet 8-Point Rose har släppt en gratissingel man kan ladda ner om man inte vill klicka repeat på youttube hela tiden=)

Gå in på 8pointrose.com för att ladda ner singeln "This is it"!


Så dags nu!

Jaha, då var examinationen avklarad. Om jag har klarat kursen får jag dock inte reda på nu.

Men som vanligt och typsikt lärare så säger dom nu att massa annan dokumentation (som vi int visste att vi skulle göra) ska lämnas ion på portalen också! Tack dom säger det 3 dagar innan kursen är sukt och ska utvärderas!

Så det ska jag sätta mig med nu, kul!!! det hade jag inte tid med!

Slut som individ!

Min helg har sett ut såhär sen kan ni dra slutsatsen själva:

Fredag

* Skrivit på den förbenade hemtentan
* Fick för mig att baka en tårta för att testa olika fyllningar.
* Städade hysteriskt fort när jag fick skrivkramp på tentan.
* Fått besök av Kristians Pappa med fru och två vilda hundar.
* Hundarnas entré blev lite häftig och slutade med att köksklockan (av glas)trillade ner i klinkersgolvet och det var glas ända till vardagsrummet. Inklusive hela mig!
* Åt tårta och gick en runda med hundarna.
* var på väg till Lund till K's storasyster på middag när vi glömde hennes glömda neccessär, K vände coh hämtade den.
* Kom hem vid 24 och skulle försöka sova.

Lördag

* Väckarklockan ringde kl.5. Jag snoozade till 20 över och fick bråttom.
* Jobbade 7-15
* Kom hem vid 16 och dog i soffan.
* 18:30 åt vi middag och Mackan kom över på lite tårta.
* Vid 20 åkte vi ner på stan och 21:15 började bion som en slutde vid 23.
* Kom hem vid 24 och försökte sova.

Söndag

* Unnade mig sovmorgon till 10.
* Vek ren tvätt och kollade på reprisen av idol.
* Jobbade 14-21.
* Kom hem och kunde inte somna.

Måndag

* Väckarklockan ringde kl.6 men jag pallade inte.
* Sket i att duscha och har sett ut en majonäsburk i håret idag.
* Sprang till Skånetrafiken för att fylla på busskortet. Då har dom börjat med ett nytt system och det var 20 nummer före mig ökn! Väl i skolan var jag en timme för tidig för att infon om uppskjuten lekiton inte kommit fram.
*Handlade mat på superdyra hemköp för att det ekade i kylen.
* Kommer hem och ska laga mat, sen iväg för att delta i en forskningsstudie på tandvårdshögskolan.

Inte nog med detta. Halva stans asfalt är uppriven för ombyggnationer och det regnar!
Sen kommer jag nog stupa i säng!

This is it....

Så bra den var!!!

Innan tyckte jag att det "skönt" för Michael Jackson att han dog och äntligen fick vara ifred. Men nu känns det ännu mer sorgligt för han var en så grymt bra artist och det kändes som att han inte var färdig än.

Kristian och Mackan var dock inte lika lyriska. Visst han sjöng lit surt på vissa ställen när han inte hade vant sig vid in-ear (medhörning i örat) men att höra sig själv på en stor scen med fult band är inte precis lätt!

Inte kunde man tro att han var 50  år som han dansade och sjöng. Även om han inte gav allt fullt. Filmen visar ju repetitoner inför showen 2This is it" och hahn försökte spara på rösten under repen. Men han är ändå kungen av pop!

Ni som har chansen att gå och se den, gör det!!!

Klicka på bilen för att gå till MJ's hemsida.


RSS 2.0