Viktiga papper...

Nu ni!

Vi har precis skrivit på hindersprövningen och ska lägga kuvertet på posten imorn. This is happening på riktigt och det känns så himla bra!

Det enda jag ogillar är själv orden fru och hustru. Å andra sidan ogillar jag ordet kvinna också och kommer förmodligen att betrakta mig som en tjej hela livet. Kristian får gärna kalla mig frugan om man vill, men det där med fru eller hustru, det skippar vi va?

JA, jag förstår att jag är knäpp men det är nog en av anledningarna till att han vill gifta sig med mig. =)

Min möhippa i stora drag!

Ja, ni är ju några stycken som undrade över min möhippa. Jag hade skrivit en egen berättelse med alla roliga detaljer som lukter och ljud så att jag ska minnas det när jag blir gammal och senil men här får ni kortversionen:

Jag satt hemma och pysslade med placeringskort till bröllopet när det ringer på dörren. In stormar Therese, Linnéa och Elin. Den här trion på samma stället samtidigt fick mig att fatta galoppen på en gång.

Först fick jag en packlista där det stod:

* borste/kam
* hammare
* penna
* badkläder
* foundation
* skruvmejsel
* svarta skor


Det var bara att packa och följa med. I trapphuset fick jag en ögonbindel och leddes ut till en bil. Vi körde runt i ca.10 min och sen leddes jag in nånstans där det luktade bekant. Vi var på myrorna vilket ligger 200m från vårt hus!

Här hade jag på mig 20 min och 150kr att köpa kvällens outfit för. Eftersom jag är rätt hemma på myrorna gick jag till stället med svarta klänningar och hittade en helt okej kort klänning. Elin tyckte den var för snygg så hon slet med en skitfult blått halsband av stora träpärlor.

Sen åkte vi vidare och när ögonbindeln åkte av var vi i Pildammsparken där dem dukade upp picknick med sallad och fäskt frukt. Vi spelade boccia, jätte-plocke-pinn och ludo. Efter en stund åkte vi vidare igen.

När ögonbindeln togs av stirrade jag in i ett orange ombytesskåp. Här fick jag ta på bikinin och fick en mysig badrock. Vi var på spa! Efter en stund kom Karolina, Elins syster och joinade. Vi hade gör-det-själv-spa med olika krämer, peeling och produkter. Flickorna bjöd på champagne, frukt och choklad innan bastun och spat.

Efteråt fick jag byta om till kvällens outfit och blev sminkad av Therese som är professionell make-up-artist. När vi gick ut från spat fattade jag var vi var, mitt i stan!

Nu gick färden mot Möllan och en restaurang som heter Indian Hawaii där Lotta och Linnéa som inte var med på spat mötte upp. Jag blev bjuden på god mat och efterrätt.  Under dagen fick jag svara på frågor om Kristian och till sist vann jag ett pris; lindt choklad och en fleecefilt =)

Dagen och kvällen var helt underbar och ful av överraskningar! Detta levar jag länge på!


Det växer så det knakar!

Snart tror jag att det ploppar upp små vattenmeloner!
På den sista bilden syns också Syrénbuskarna som helt plötsligt vuxit till en häck! Snart blommar dem och då doftar det så ljuvligt när man öppnar fönstren eftersom buskarna växer precis utanför vår lägenhet =)

Såhär såg det ut i tisdags den 18/5




Såhär ser den ut idag 23/5


Möhippa!

Nej, det blev inte alls som jag tänkt mig igår. Jag blev kidnappad och medtagen på möhip0pa istället! Snacka om totalt grundlurad!

Jag har världens finaste vänner och kommer leva lyckligt på det här länge!

FREDAG!

Idag ska vi förhoppningsvis hit:


och inhandla lite till min brudklänning och annat som ska sys upp. Älskar att gå bland alla tyghyllor och drömma och få idéer. Jag har ju fortfarande två klänningsmönster som ska sys men det fattas tyg. hm...om man hade pengar så!

Hemligheter

Ja, nu har det liksom rullat igång på riktigt.

Vi väntar fortfarande på anmälningar från några eftersläntrare men annars har planerandet intagit en ny fas.

I söndags bakade jag och Kristian massa tårtor och provsmakade med hjälp av Mackan. Det blev väl en sked av varje, men fy vad illa vi mådd efteråt. Eftersom vi egentligen bantar så slängde jag all tårta direkt efter att vi bestämt vilken vi skulle ha. Men det är ju en hemlis vilken det blev.

Jag har även köpt skor till den stora dagen som är så fina att jag vill slänga upp en bild på dem direkt här i bloggen, men det är ju också en hemlis. Frågan är väl hur ont jag pallar att ha för snygghetens skull?

Hotellbröllopsnatt är bokat och klart, men det är ju så klart hemligt!

Bröllopsresa är också bokad. Men resmålet är ju superhemligt! Bara våra föräldrar vet vilket land vi ska till men inte mer än så.


Gaaah, jag döör! Jag är så lycklig och stolt att jag vill berätta för alla! Inte för att jag inte kan hålla hemligheter om någon berättar nåt i förtroende, men det här är ju andra hemlisar! Jag tycker ju att det är mysigt och roligt att förbereda och planera allt, men kan inte berätta för nån som sen kommr på bröllopet för då är ju överraskningen förstörd!

Jaja, idag ska jag fortsätta med placeringskorttillverkning. Hur dem ser ut är förstås hemligt. Suck...

Ha en bra dag!

inga meloner, men...

Nu är det nog två veckor sedan jag planterade mina vattemelonkärnor och titta avd som har pluppat upp! Det är som om "knoppen" är en öppnad kärna med rot =)



Så kommer jag förhoppningsvis inte att se ut om 20 år!

Hittade en ploj-sida där man laddar upp ett foto på sig själv och sen omvandlar den det och man får se sig själv som 20 eller 30 år äldre. Å huvaligen, hoppas verkligen inte jag ser ut så!

NU:

OM 20 ÅR:

OM 30 ÅR:

Tydligen farligt med motion!

Japp, så är det!

För igår när jag gick hem från skolan för att vara duktig och inte ta bussen hem så gick jag genom stan och råkade köpa parfym till både mig och min kära fästman! Nu var dem extremt billiga, 2 st för 99kr, men ändå. Jag skulle promenera, motionera, inte shoppa!!! Just den här veckan har jag tänkt att jag behöver en ny parfym för mina har tagit slut, och så går jag förbi ett skyltfönster med annons om detta klipp. Kunde ju bara inte låta bli!

Könsfördelat och fint, en rosa till mig och en blå till Kristian. Här ska luktas gott!


Vattenmelonsplanta

Här om dagen åt jag vattenmelan och fick för mig att plantera kärnorna för att se vad som kommer upp. Än så länge syns ingenting, men man för väl vänta och se!



"Ledig"

Inte särskilt ledig, men lite =)

Jag har ätit jordgubbar i jordgubbsfil till frukost och skrivit ut en arbetsskadeanmälan till försäkringskassan. Sen ska jag iväg till tant doktorn och förhoppningsvis bli sjukskrivenm jag kan ju inte gärna jobba med en fungerande arm!

Nu ska jag jag pyssla ihop lite kort till kommande födelsedagsbarn. Sen blir det att redigera bilder till vårt läs-och-skriv-projekt.

Borde hinna med en lite promenad också.

Vad har ni för en denna torsdag?

Breakable

Kom att tänka på en gammal låt som jag och min vän Emmelie brukade lyssna på på jättehög volym under högstadiet. Vi sjöng med och var sådär odödliga som man var på högstadiet innan man åkte till discot på fritidsgården.

Jag vet inte hur jag kom på det, men till slut hittade jag den gamla videon på Youtube och när jag nu lyssnar 10 år senare så är den ju rätt bra=) Lite klen röst på sångerskan men jag förstår verkligen att vi tyckte den var "hård och cool". Vilka tider, tur att man inte är 14 längre!


TE



Äntligen har jag hittat grönt te som jag tycker om, och desutom i påsform så man slipper massa "smulor" i teet!
Friggs är inte så dumma dem, goda riskakor gör de också!

Dom dära ögonen....

Jag får nästan dåligt samvete för alla fina kommentarer om mina ögon, det är nämligen så att bilden är lite redigerad. Inte mycket, men nu måste jag ju ändå visa sanningen.

Jag har ökat färgintensitetn på hela bilden så tunikan är ju också grönare än vad den är på riktigt. Jaja, nu ser ni skillnaden och förhoppningsvis har jag inte lurats allt för mycket.

Vänster bild är helt orörd och den högra är pyttelite redigerad.



Valborgsmässoafton

Igår var det valborgsmässoafton och vi var en sväng i Pildammsparken. inget märkvärdigt förutom massa fulla fjortisar. jag tänker alltid på Madicken och hennes röda sandaler när man står och tittar på majbrasan.

Såhär såg jag ut igår under alla varma tröjor och vinterjackan!

Piss!

Jaha, det blev inget jobb idag då. Inte imorn heller. Jag har jätteont i min lilla handled
och kan inte vinkla den eller använda den armen. SUCK!!!!

Denna dagen kommer alltså att innebära film i soffan och förlora pengar på att inte jobba.



Äntligen!

Som jag har letat efter en liten handväska i flera år och nu hittade jag två i samma affär!

Fick ett ryck och hoppade av bussen på en annan hållplats och knallade in på Humana Second Hand.
Där fanns dem, mina två nya favoriter för 79kr/st!

Som ni kanske märkt är det i stort sett omöjligt att fota någonting hemma utan att katten slinker in på bilden. När det faktiskt är hon som är motivet så är det ännu omöjligare att få ett bra foto för hon vill gärna gosa med linsen och spinner när jag tar fram kameran. Knepig katt!


HIttade också en fin almenacka som räcker längre än den jag har.
Nu ska jag strukturera upp sommaren!

RSS 2.0