Inget hände...

med håret. Utväxten blev lite ljusare men sen är resten av håret som det var innan.

Jag hade förväntat mig en nyans ljusare än jag hade så jag förväntade mig inte VÄRSTA resultatet. Blev lite besviken, men men...får väl göra om det nån annan dag då.

getting lighter...

Sitter med färg i håret nu igen därav den otroligt fyndiga rubriken.

Har lyckats packa en hel väska full  med bara hårprodukter och och olika krämer. Då har jag inte ens lagt ner min neccessär med smink än! Fy vilken ytlig människa jag är! Men jag tänker inte försöka bli mer naturlig...det kommer jag ändå bli när jag är gammal och det kan vänta!


Den växande garderoben...

Tidigare i år var jätteduktig och rensade bort massa kläder som jag inte kunde ha eller inte hade använt på jättelänge. Men nu har jag råkat köpa på mig kanske ännu mer kläder än jag rensade bort.

Nu när jag försöker stoppa ner mitt liv (läs kläder) i väskor och kartonger så får det inte plats.
På den fronten är jag typiskt tjejig och har alldeles för mycket kläder och skor.

Tänk nu när vi får en lägenhet med ett helt rum till. Jag kommer samla på mig så sjukt mycket kläder att det aldrig nånsin går att flytta därifrån! Men när det känns som att jag har för mycket i garderoben så ringer jag bara till Emelie som säger att det är okej, för hon har minst lika mycket! haha...

Råkade impuls-köpa ett par örhängen med dödskallar på i sthlm också. Dom bara skrek mitt namn så jag kunde inte låta bli.


Funderar på att färga håret nu...eller så väntar jag tills Mamma kommer hem från jobbet och hjälper mig.

back on track

Nu är jag hemma i Smålandet igen. Idag gäller packa och åter packa alla prylar jag har spritt ut över hela huset.

Imorn bär det av till Malmö!



Det flyger omkring fjärilar i magen och stör mig!

Paus=Bortrest

Imorn sticker jag till el stockholmo och då blir det tyst på denna sida. kommer hem igen på torsdag kväll. På fredag blir det packa det sista och sen flyttapå lördag!

Jag får nog säga förlåt redan nu för att jag inte kommer skriva på ett tag. Bloggen blir nog inte prioriterad förrän några lådor och sängen är monterad i nya lägenheten.

Strålande Huvudvärk

Igår var Madde här och tittade på Horton hears a who. Inga problem att jag såg den kvällen innan för den var så bra!
Vi åt fruktsallad med glass och pratade om allt och inget tills klockan blev ett på natten. Då tog hon bilen hem.


Hur som helst så har jag strålande huvudvärk (har inget med gårdagen att göra) och idag skulle jag göra alla viktiga saker innan flytten! Jag har tvättat och packat ner alla filmer och skivor. Sen tog orken slut.

Nu äter jag resten av fruktsalladen och tittar på film. Det blir "Wanted" med bla Angelina Jolie och Morgan Freeman.

Väntar på att Mamma ska komma hem och färga mitt hår.

Ett fel som är trasigt?

Nu har jag suttitn hur länge som helst och försökt designa min blogg men det går inte!

Jag har tagit hjälp av diverse andra bloggar där hjälp erbjuds men det verkar inte funka som det ska på min blogg.
Det är så att säga ett fel som är trasigt! Jag blir tokig och la ner skiten. Det får vara den pisstråkiga designen från blogg.se ett tag till tills jag har ork att ge mig på det igen.

Ni får stå ut med den fula bakgrunden och hålla till godo med det som skrivs istället.

Emelie, nu kommer jag!

Pratade nyss med min E och vi ska göra Stockholms seconhand-butiker osäkra på tisdag!
Ska bli så kul att ses igen, det blev så hastigt och lustigt förra gången när jag skulle åka.


Jag bjuder på en 3 år gammal bild för minnens skull.

Special K

Nu ÄR det sista dagen på jobbet och det känns nästan lite vemodigt.
Det trodde jag aldrig att jag skulle tycka men jag kommer nog sakna det.
Jag får väl hälsa på sen när jag kommer hem vid jul.


Horton hears a who!!!

Going nuts bananas!

Sjukt bra film, jag är helt kär! Den hade allt en bra film ska innehålla. Det var längesen jag skrattade så mycket och blev rörd i en och samma film. Denna rulle kan jag se många gånger! Horton is the shit!


Special...you're like a rocket through me...

Låten har fastnat i mitt huvud men det gör ingenting.


Mew - Special

Idag är jag kreativ!

Jag sa att jag inte skulle göra nåt planerat idag för då brukar jag få saker gjorda.

Som sagt: Jag har tillverkat och lagat smycken!

Ett par örhängen av plektrum.


Satte fast krokar och byggde en motring av en hattstav.
Fick håll på sjukt länge för att få dom att inte vrida sig, men det gick!


Fick äntligen användning för de turkosa sötvattenspärlorna.
är faktiskt ganska nöjd med hur staven med pärlor föll från kroken.


Om jag har ork kvar ska jag lägga upp mina förlånga byxor. Såg att symaskinen stod framme så jag borde verkligen göra det nu.

kamera?

Jag vill jag vill jag vill jag vill...köpa en ny kamera!

Tror faktiskt att jag ska unna mig en nu när jag har slitit hela sommaren.

Dessutom ska jag införskaffa sängbord som tillhör våran säng. om det nu får plats i lägenheten. jag rä så nyfiken att jag spricker! Jag vill flytta nu men jag måste vänta en hel vecka!!!!

Åh, det ska bli så roligt att möblera och köpa nytt=) Det sk bli ny soffa, massa nya lampor. Dessutom har ju jag målat om köksbordet och K har målat stolarna och ett soffbordet så nu blir det lite bättre liiite snyggare i vårat cribb.

Kom och hälsa på kära vänner!

Vaknade av min egen gråt...skum drömm!

I vanliga fall brukar jag drömma konstiga saker när jag sover i mitt rum och mamma och pappa. jag tror att det finns nån sorts energi som stör min nattsömn och sätter fart på den nattliga fantasin.

Hur som helst så skulle jag sova i min systers rum  eftersom hon hade party i källaren. jag såg fram emot en natt med snälla drömmar i hennes rum på övervåningen. men icke! Ivar, Caesar, Knut, Erik: ICKE!

Jag drömde att vi hade släktmiddag med både pappas och mammas sida släkten. Jag satt bredvid farfar och vi bråkade hela tiden. Var riktigt elaka och spydiga.

Han hällde ett helt saltkar i min tallrik, då hällde jag filmjölk i hans kaffe. Han bad att få nåt på bordet han inte nådde ochs näste att det kan du väl hämta själv. sådär höll vi på i en evighet. Sen la sig släkten i och alla tog farfars partu och skällde på mig. Så i drömmen började jag storgråta och då vaknade jag (på riktigt) av att jag andades sådär häftigt som när man gråter. Det tog jättelång tid innan jag kunde andas som vanligt och kunde somna om.

Sjukt läskigt att vakna av att man gråter fast utan verkliga tårar då. Jag var helt anfådd och snyftade högljutt. Hoppas jag inte väckte nån annan för jag var ju inte ledsen på riktigt!

Figeholm by nigth

Hade en jättemysig kväll hos Madde och henne syrra som kom dit. Det blev dock inte Arn som tänkt för dvd:n strejkade så vi tittade på "Hajar som hajar" istället. En och annan godis slank ner mot min vilja men det såg så gott ut.

När jag kom hem låg det 5 fnittriga flickor och tittade på film i gillestugan som jag trott.  Dom tystnade väl vid 02-tiden och var uppe och skuttade vid 8 imorse! Sömn barn! Ni behöver sömn!

När jag körde hem i bilen vars bromsar inte funkar ibland så det ut som min katt strosade runt i väggrenen och jag blev livrädd. Hon är nämligen en innekatt som bara får gå ut i koppel. Speciellt inte gå ut ensam mitt i natten långt ifrån huset!
Jag började leta efter kattstackarn hemma och fick lite panik ifall det var henne jag hade sett. men till slut hittade jag henne i hennes kattbur och där låg hon och sov. Knäpp katt som frivilligt ligger i buren!

Jag flyr fältet.

Ska strax gå hem från jobbet och slänga mig i duchen. sen blir det nya tröjan och äta lte tacos. ta bilen hem till madde med massa filmer. Ska bli så skönt att göra nåt annat än att jobba.

ringde från bemanningen och ville att jag jobbade kvällen också, men det har jag absolut ingen lust med!

Anledningen till att jag "flyr fältet" heter 13-årsparty med övernattning! Min kära systeryster fyllde 13 i juli och ska ha sitt födelsedagsparty nu när alla har kommit hem från semestern. Det blir X antal fnittriga flickor som ska äta tacos, leka lekar och kolla på film. Sen ska hela bunten sova på madrasser i våran gillestuga. Skönt att inte vara hemma!

kvalificerad övertid.

Haha...så mycket för den sista dagen. Som jag trodde ska jag jobba på söndag.
Men detär 9,75 timmar med kvalificerad övertid OCH helgersättning! Vet inte riktigt vad det blir i timmen men pengar blir det. Känns bara bra för jag har inte jobbat så mycket i augusti.

Kanske får jag råd att köpa en kamera i alla fall. Det var ju inte gratis md nya glasögon och sen flytten ner till Malmö kommer att gå på ca 7500kr så lite extra timmar är bara bra. Söndagar är ändå värdelösa så jag kan lika gärna jobba!

This is my last goodbye

Sista dagen på jobbet och jag kommer förmodligen inte att komma tillbaka ävan om chefen har uttryckt att gärna vill det.

Kanske åker på att jobba imorn, men egentligen är det sista dagen idag. Ikväll väntar film och mys med Madde.

Envisa Visdomständer

ÅÅÅhhh...det gör så ont!

I några års tid har mina visdomständer envisats med att kika fram litegrann och sedan gå och gömma sig igen. Kan dom inte bara pluppa upp och stanna där om dom tänker komma fram? Det gör ont i tandköttet!

Är dessutom lite rädd att 2 år med tandställning kommer att vara förgäves om visdomständerna ställer till det.
Då känns 2 år av smärta och eviga tågresor till Nyköping inte alls värda längre.
Hoppas att tänder bestämmer sig snart och bestämmer sig för att låta mina snygga tandrad fortsätta vara snygg!

Grädd-Rabarber

Sitter ihopkrupen under en filt i soffan och tittar på tv. En kopp grädd-rabarberte och lite mandlar att knapra på känns ganska nyttigt när man tittar på fläskisarna hos Gillian McKeith. Påminner väldigt mycket om vissa kvällar framför "du är vad du äter" med en skål popcorn 2 koppar te och en viss fröken Mallan-Brallan. Det är inte alls lika mysigt själv.


Imorn är sista dagen. Den kommer kännas väl lång och sen kommer det kännas tomt att inte gå dit mer.
Imorn kväll ska jag hem till Madde och glo på film. Myspys...

Näst sista dagen...

Torsdag morgon och jag har hör och häpna ätit havregrynsgröt på jobbet! Jag som knappt äter gröt på julafton! Det var väl okej, men det finns ju godare. Var tvungen att testa om det var nåt jag kunde ta med i min numera lite nyttigare vardag.

Nu ska jag dricka ur min bamsekopp te och återgå till jobbet.

Puss och hej!

Headache

Dags att åka till jobbet. Tar en ipren och ignorerar huvudvärken.

Helst av allt skulle jag bara vilja ligga nerbäddad i soffan och kolla på askungen. Det vore inte helt fel med lite massage och kill på ryggen heller. Men okej, off we go to jobbet!

Min tiger heter Tuva.

Nu har jag fått bild-uppladdningen att funka så här kommer lite bilder på min bebis. Alltså min katt Tuva.



Tuva är en riktig "va-med-katt". Hon brukar hänga såhär på min axel när hon inte vill vara ifred.


Jag hittade henne sovandes bredvid en mjukistiger i pannrummet.


Min katt vet nog inte att hon är en katt för hon älskar att leka med vatten!


Kurragömma i badkaret=)



Jag fick Tuva i julklapp (i form av ett hemmagjort presentkort) av min pojkvän. Sen köpte jag henne för en after eight-ask i november förra året. Hon och hennes syskon skulle ha blivit avlivade men vi fick henne! Hon är den bästa lilla bondkatten som finns!

Soffor och flams

Jag har haft en jättetrevlig dag med MN!

Det hela började med att jag läste fel i busstidtabellen och väntade på bussen vid fel hållplats. Självklart kom det  ingen buss så MN fick köra en omväg och hämta mig.

Väl nere på stan regnade det och vi sprang runt för att hitta dagens restaurang. Vi hamnade på chill out  och åt Biff med äppeltzatziki och klyftpotatis.

Sen provsatt vi alla soffor vi hittade på secons hand och MN valde en jättefin mörkt marinblå 3-sits i tyg. Det vr halva priset så den kostade bara 375kr!

Jag fyndade diverse disneyfilmer på gammal hedlig VHS, men det är ju guld när man är hemma och är sjuk.
Eller som nu när regnet öser ner!
           






Råkade hitta en underbar senapsgul stickad tröja på In The Mood som jag råkade köpa också. är jättenöjd!

Igår fyndade jag en svart glasskål att ha frukt i för 20kr!

När vi hade sprungit färdigt i alla butiker åkte vi och handlade lite på Maxi och sen åkte vi hem till mig och åt vamra mackor med champinjonstuvning och skinka/senap/annanas. Smarrigt värre och vi blev proppmätta!
Sen rullade vi ner till soffan och degade framför TV:n och kom fram till att Stellan Skarsgård nog ändå är en sympatisk människa=)

Helomvändning och second hand

Nu fick helt plötsligt hela nya planer!

Jag hade tänkt ringa till en kompis idag för att hitta på nåt, men när jag vaknade fanns ingen bil kvar här hemma. Alltså blev det inget.

MEN! Nu ringde hon och så bestämde vi att vi ska luncha och kolla seconhand på stan. Fick med andra lite bråttom, men det ska så kul! Äntligen händer det grejer i en annanrs händelselös sommar.

Jippe! Nu ska jag dra på spacklet och springa till bussen!


Puss Världen. (idag är jag glad)

Lackar ur!

Varför kan jag inte ladda upp mina bilder? Dom finns liksom itne att välja på bland mapparnam men dom finns där om man inte går via blogg.se!

Har blogg.se fått fnatt?

Jag har precis lagt in nya bilder på datorn och rensat upp gammal skit. Alltså tagit bort hela mapparoch lagt till nya.
men det fattar inte blogg.se när jag nu tänkte ladda upp bilderna här. Den hittar inte de nya bilderna men fortfarande de gamla. Mycket lustigt!

Jaha kära vänner. Här anstränger man sig för att lägga upp lite foton och så går det inte! Muppigt!

Hur som helst har jag avverkat att-göra-listan för dagen. Låter som att det åskar nu igen så jag får väl dra ur kontakten till datorn strax. 

Puss so long... 

Kära måndag...

Idag har jag lyckats får en hel del saker gjorda fast klockan bara är förmiddag.

* Ätit en nyttig fukost
* Tecknat elavtal till nya lägenheten
* Tecknat internetabonnemang till nya lägneheten.


Nu ska jag bara:

* Adressändra
* Folkbokföra mig i Malmö
* Motionera
* Ringa en vän och se vad vi ska hitta på


Hittils verkar det bli en bra dag! Jag är ledig, bara det är guld värt!

Surmupp a.k.a. fläskfia?


Så här känner jag mig nu!




och ganska mycket såhär.




Irriterad och abborreben gör inte saken bättre!

Vet inte varför men nu känns i princip allt skit!

I sommar har jag kämpat med vikten och gått Cambridgekuren med mindre lyckat resultat. Det var lätt säga nej till onyttig mat och kakor när jag bara levde på "drinkar" och körde ren kur, men sen att börja äta. Då kunde jag helt plötsligt inte tvinga mina arbetskompisar att provsmaka mat och bakverk eftersom jag åt lite själv.  Det blev mer och mer provsmakande.

Ni som jobbat på äldreboende vet att det är en omöjliighet att gå ner vikt  med det yrket!

Hela tiden äts det eller bakas. Jag är fortfarande smalare än innan sommaren men har inte alls nåt mina mål.

Ikväll rann det över. Pappa skulle laga abborre som han och brorsan hade dragit upp här om dagen. Det blev typ ingen fisk kvar (den var inte stor från början) efter att alla ben var borta. Det fanns potatis till men det äter jag inte. Det är så äckligt. Sen tog han fram kräftor och skojade om att det var efterrätten,  Jag hatar kräftor!

Nu minns jag varför jag inte ätit kräftor sen jag var 14! Jag åt en och det räckte.

Nu sitter jag här med en ost/skink-toast och är så himla besviken på hela dagen! Besviken på min egen disciplin som hela tiden brister. Om ett år kommer jag att rulla fram!

Ursäkta att jag gnäller, men nånstans måste det komma ut.

Ta bort en del av mig?

Med dom nya glasögonen som jag tydligen måste använda hela tiden kan jag itne ha kvar alla mina örhängen. Det blir för trångt vid öronen med bågarna och det gör jätteont. har ingen vidare lust att få infektion igen så jag kanske måste ta några örhängen och låta hålen växa igen.

Jag tog ut ett örhänge en stunde men satte tillbaka det, Jag har svårt att bara låta det växa igen. Det har blivit lite av min identitet. " Hon med massa hål i öronen".

Jag får väl ha ont. Infektion har jag haft många gånger förut. Jag är inte mogen att ta bort dom även om det bara är hål i öronen. Ska man va fin får man lida pin!

Okej, jag är barnslig och tycker det är kul när folk frågar hur många hål jag har i öronen och jag får svar "tolv".
Jag är en tönt men en del tycker om mig ändå.


Mulen söndag och tiden kryper fram i slow motion

Blev klar med morgonarbetet alldeles för fort och nu vet jag inte vad jag ska göra ör att få tiden att gå. Slutar klockan 16:30 idag och det känns som en evighet dit.

Har precis satt på potatisen och satt in en söndagsstek på värmning i ugnen. Damerna här vill äta sin lunch redan 11:30 hur man nu kan vara hungrig så dags. Så nu är det gjort. här är stiltje!

På skogstv:n kan man nu välja mellan OS, ingenting eller Gudstjänst från Nyhemsveckan. Ett gäng hysteriska pingstvänner. Själkvklart ska alla få vara hur religösa dom vill. Jag som pastorsdotter vet mycket väl vad det innebär med mötesveckor och annat, men jag får krupp ibland! Jag orkar inte höra alla hyllningar och predikningar.
Varfrö måste alla frikyrkopastorer låta så överpedagogiska och lyriska?

Nästa "roliga" sak idag är någon fånig film som heter "Election" 14:50 på 4:an, men det får i alla fall tiden att gå. Tror Reese Witherspoon och Matthew Broderick har huvudrollerna. Hon är iofs en duktigt skådespelare men stroyn verkade inte så värst bra. Jaja, dagens höjdpunkt!

Kanske ska unna mig lite ostkaka sen. Det är nämligen dagens efterrätt. Det är ju söndag. igår var jag riktigt duktig och åt inget onödigt förutom en liten pepparkaka. Det tycker jag är ganska bra gjort med tanke på allt man bakar och severar. Detta ställe lever på kakor, pajer och tårtor. Alltid finns det nåt i skåpen!

Saknar livet i Örebro

Just nu sitter jag och funderar på om jag inte kan klämma in en liten tripp till Örebro nånstans innan jag flyttar till Malmö. Sen blir det ju så himla långt och dyrt att åka.

Saknar mina vänner och jag inte har träffat på alldeles för länge! Saknar faktiskt staden litegrann också. Dock inte Brickebacken. Det rörde mig inte i ryggen att flytta därifrån. Tråkigt att lämna goda grannar, men området! Skulle inte vilja bo där igen!

Om jag kommer flickor så måste vi ta en fika på Bara Vara! Sen måste jag ta en obligatorisk sväng in på mitt gamla jobb. jag saknar jobebt coh folket där också. Usch, idag är jag sentimental!

Vi får se om jag lyckas ta mig dit...

Indian spice och duggregn

Nu är jag tillbaka på jobbet för andra delen av min delade tur idag. Timmarna på min långa rast gick väldigt fort fast det är nästan skönt för då är dagen över fortare. Skulle nästan kunna räkna timmar tills jag får träffa min K igen.
Låter kanske larvigt, men jag längtar ihjäl mig!

Den 20/6 (midsommarafton) friade han och satte världens vackraste ring i vitt guld på mitt finger. Sen åkte jag hem 2 dagar senare och sen dess har vi inte träffats. Det är plågsamt men milen är för många och det kostar för mycket för att resa till varandra,

Nu är det inte så långt kvar tills vi ses i vår nya lägenhet. Det ska bli så härligt att packa upp lådorna vi packade ner och inreda ytterligare ett gemensamt hem. Det har varit väldigt tufft att ha bott ihop och sen bo isär bara för pengars skull, men så blev det när jobben fanns på olika ställen. Det här är absolut sista sommaren vi inte bor tillsammans!

Vi planerar över telefon och önskar att man kunde teleportera sig till den andre, men än så länge finns ju inte den möjligheten. Ska bli riktigt kul att komma till den nya lägenheten som vi har tackat ja till utan att ha sett den alls. Inte en bild eller ens planlösning har vi sett så det är spännande!

Här sitter jag på arbetstid och bloggar med en kopp Indian Spice i handen och lyssnar på regnet . Det är bara skit på TV. Måste OS hålla på så länge?! Jag blir rastlös och har redan läst alla skvallerblaskor här!

Förlåt, nu blev det en novell igen. Ska sluta skriva så långa inlägg så folk orkar läsa=)


tacopaj vs. sill

Jobbar hela helgen och nu är det matlagning på gång igen. Det stod på matsedeln att det skulle vara sill, färskpotatis och gräddfil, men jag tycker att tanterna här lever på sill och strömming. Same shit different name!

Jag och L slänger ihop en tacopaj. Vikarierna har invaderat och ändrar på allt möjligt, mohaha...
jag ska lura i tanterna lite nyttig pajdeg med grahamsmjöl istället för en vanlig pajdeg. haha...nyttighets-fia är här!


Fredagkväll

Jobbar kväll denna fredag. Roligare saker kan man ju ha för sig. Tur att det är en favorit jag jobbar med annars är det långa pass! Har egentligen inget kul att berätta, kände mig mer tvungen att skriva.

Det finns en ledig tjänst på Panduro Oulet i Malmö (tack F) som jag blev riktigt sugen på söka, men det är bara 25 timmar/veckan och det räcker inte. Sitter och funderar på att söka ändå. Känns som att jag kan jobbet och jag trivdes så himla bra i örebro. Självklart är det inte exakt samma sak och mycket har att göra med arbetskompisar.  Klart man längtar tillbaka. Det var det bästa och roligste jag jobb nånsin haft!

Nehe...åter till allvaret. Eh, ja menar...ska se ut som att jag gör nåt vettigt. Det är så otroligt lugnt på jobbet nu att jag blir tokig. Tacka vet jag julstress i handeln. Inte kolugn fredagkväll på äldreboende!

Glasögonorm!

Har äntligen hämtat mina nya brillor. Jag var lite orolig för optikern var så snabb och kändes lite lummig, men jag ahr aldrig sett så bra i hela mitt liv! Jag säger bara SKÄRPA!

Här är det första paret som jag impuls-valde i bist på annat. gillar dom ändå.



Lite diskreta brills för tråkiga dagar.



My favourites! Älskar att det är scharutigt!



Smile!

Shopping!

Hela dagen har jag och mina kumpaner Mamma och Syster shoppat gärnet i Kalmar. Gjorde faktiskt en hel del fynd. Trött i benen men på glatt humör. Det känns så bra när man köpt saker man faktiskt behöver utan att vara ruinerad. Dessutom köpte jag inte alls mycket som var onödigt eller överflödigt. En riktigt bra dag helt enkelt! Jag kommer somna ovaggad!


Nagellacksremover, hårspännen med dödskallar (från barnavdelning hahaha) och 5 meter grönt sidenband=)
Nagellacksremover, hårspännen med dödskallar (från barnavdelningen) och 5 meter grönt sidenband=)

Klev ut från Gerdas tebod med Student-te, Mambo Jambo och Vintersaga.
Te i olika smaker.


Vi ska ha dödskalle-tema i badrummet och jag fyllde på temat med handdukar.
Har köpt ett duschdraperi också, men
handdukar med dödskallar.fynd på ikea

Rabarberpaj à la Mary

Jag jobbar som vanligt och det går faktistk riktigt bra idag. En helt okej dag trots regnskurar och blåst.

För att få tiden att gå lite fortare så slängde jag ihop en rabarberpaj. Fick ett ryck och hackade massa hasselnötter som jag la i och toppade med. Vi får väl se om damerna behagar äta eller om det bli met knarrande om att det är giftigt.



Nån dag när jag har tid ska hitta nåt snyggare typsnitt och en läcker bakgrund till bloggen, för just nu ser det är särskilt roligt ut. Kanske får bli i helgen om det är dåligt väder. jag ska ändå jobba delad tur. Då börjar jag 7-12 och sen nästa pass är 16:30-21:15. Även om man är ledig en lång stund på dagen så går man mest och väntar på att gå till jobbet igen. Det känns inte som att man hinner börja med något stort. Vi får se vad jag hittar på.

Imorron ska jag syster och mamma till kalmar och mysa, shoppa och äta gott. Det gör inget om inte solen skiner men jag hoppas att det inte vräker ner. På vägen dit ska jag hämta ut mina nya efterlängtade glasögon! jippie!
Jag är inte ens ledsen över att behöva ha dom på "heltid" för dom är så snygga! Stolt glasögonorm=) 

sleep walking och andra sysslor

Imorse var jag så himla trött. Fast jag hade sovit gott på natten. Jag drog mig för att kliva upp och till slut masade jag mig upp en kvart innan jag måste gå till jobbet.

Väl på jobbet säger "natten" (nattpersonalen) att en tjej är hemma för vård av sjukt barn. jaha...ringa och styra upp med vikarier igen... sen ringer  tjejen som ska jobba kväll och är sjuk med feber och allt möjligt, Ringa samordningen igen, inte kul!

Jag går liksom i dvala och glömmer saker som jag annars gör på rutin. Kanske skulle flytta in i ett ledigt rum här på boendet? Ibland undrar man! Det borde finnas försäkringar för såna som oss som jobbar med älder, diverse krämpor och demens. Man blir ju som man umgås så var man inte knäpp innan så bli man!


Ikväll ska vi ha gäster och grilla. Om nu inte regnet står som spön i backen för då får det bli nån annan mat. Så idag ska jag absolut inte äta något onyttigt eller nåt jag inte får äta så att jag kan njuta av en god middag ikväll.
Jag har precis börjat äta kött igen efter 3 år som vegetarian. Det känns som att en ny värld har öppnat sig. vem kunde tro att skinka på macka var så gott?! hur som helst så har jag och min sambo och lillebror kört "Cambridgekuren" ett tag. jag har inte gått ner så mycket, men har svårt att låta bli godsaker och bröd. snart är kuren slut och jag är bara lite smalare.
men jag har inte gett upp än. Snarare är jag mer taggad än nånsin att äta nyttigt och träna några gånger i veckan. Ska bara komma ner till Malmö först!

Dessutom gott folk, har jag kommit på vad jag ska bli när jag blir stor. men det tar jag en annan gång!
i det stora hela så är jag ganska nöjd just nu. Skön känsla!


Regnet det bara öser ner...

Just nu är det lugnt på jobbet. Då sitter man antingen framför datorn eller Tv:n.

Nu när det öser ner vill man bara ligga i soffan under ett täcke framför en mysig film. inget läskigt utan en som man bli varm i kroppen av. en glad film!


Känner mig väldigt pepp på att flytta ner till Malmö. Trots att vi inte har en aning om hur lägenheten ser ut. Det är både lite spännande och roligt. Detta hindrar mig dock från att köpa inredningsprylar eftersom jag inte vet färger eller nåt.
Men, som tidigare kör vi dödskalle-tema i badrummet så jag har beställt ett duschdraperi och lite handdukar/badlakan som komplement till min badrumsmattan och ljuskyktorna för kakel. Längtar efter ett sms eller en avi med posten så att jag får hämta ut pakteten!

Väntar dessutom på nya glasögon. dom borde komma den här veckan.  då blir det bilder på glasögonormens senaste attribut! längtar särskilt efter ett par med schackrutor på sidorna! läckert!


nehe, om man skulle göera ltie nytta på jobbet....jag menar; förflytta mig till TV:n och titta på reprisen av "Äntligen Hemma" med damerna på boendet.


Nyduschad i randiga strumpbyxor

Nu känns livet lite roligare. Gjorde en hårinpackning och rotade fram ett par orange-randiga strumpbyxor som passade till min svarta manchesterkjol.  Att det inte alls passar till mina örhängen med svarta tärningar med röda prickar på gör inget alls! Nu får vi ju nåt att prata om på jobbet iallafall!

Egentligen skulle jag lägga upp en bild, men just nu har jag inte tid. Här om kvällen hade jag nämligen så tråkigt att jag målade mina tånaglar som flugsvampar i fall jag skulle behöva kamouflera mig i skogen. Eller inte. jag är bara inte särskilt klok, men det bli så mycket enklare då. Om man inte är klok alltså=)  hur som helst är tråna röda med vita prickar, vilket är supersnyggt till orangea strumpbyxor.

nej, nog tjatat om mina kläder. Visst är jag jätteintresserad av kläder och mode, men detta är ingen modeblogg. Detta är en inblick i min tankeverkstad så här kommer det att stå både viktiga och ovisentligen saker om min vardag.
Inte din kopp te? nehä, tråkigt...

Abstinens?

Efter en meningslös sommar fylld av besvikelser och alldeles för mycket jobb kombinerat med bantning så startar jag en ny blogg för att kunna häva ur mig.

Ska i slutet av augusti flytta till Malmö med min fästman och våran underbara odåga till katt.
Kan ju vara kul för närmast sörjande att följa våra liv på avstånd.


Här får man gärna kommentera om man är snäll mot författaren. Det är också välkommet med konstruktiv kritik, men alla annan klagan och skitsnack lämnas på tröskeln! Jag skriver inte för att dömmas utan för att må bra.

Usch, vilken negativ början på en ny blogg! Jag skyller på att det spöregnar när jag skulle ut i spåret och motionera. Kan även skylla på en icke-fungerande arbetsplats där jag jobbar alldeles för mycket.

Men snart bli det ändring på detta! Jag vaknade nämligen upp igår och visste vad jag ska göra av mitt liv. Himla skön känsla! Hoppas det håller i sig.

okej, in i duschen och påbörja andra halvan av min delad tur på jobbet. 

  


RSS 2.0