PAUS!

Fy vad skönt det är att inte ha bloggat varje dag och slänga ut mina vanor och tankar officiellt. Just nu är jag ganska stressad och det är så mycket folk man ska träffa och saker man ska hinna göra så jag har knappt hunnit duscha!!!

Jag tror jag fortsätter min "minskade bloggning" ett tag till och skriver när jag känner för det. För vem är egentligen intresserad av att jag har färgat håret eller köpt ett linne på H&M? Internet-hysteri!

Jag trivs i snön i låttsas-Norrland och är less på tv, datorer och reklam. har lust att skita i skolan och göra ingenting. Att skriva 2 tentor när jag kommer hem känns ju inte så värst lockande.

Imorn är det nyårsafton och vi får väl se vad den dagen bär med sig. Nästa år ska jag iallfall försöka ta bättre hand om mig själv.


Godnatt och Gott Nytt År!

Kommentarer
Postat av: Malin

Känner likadant, skönt att lämna bloggen ibland.. Man skriver ju trots allt mest för sin egen skull!Snö är supermysigt! Det är faktiskt ganska mycket snö här i Örebro till och med! Det gillas :) Allt känns så isolerat och mysigt typ :)Don't stress sönder yourself. Saknar dig! Puss

2009-12-31 @ 00:35:45
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Maria

Det lät som ett bra nyårslöfte du skrev längst ner! :)Gott Nytt År Maria!

2009-12-31 @ 10:47:49
URL: http://svenssonsmaria.blogg.se/
Postat av: Malin

Stämapparat var helt rätt gissat :) Däremot var det ingen bas utan en ukulele. Tycker det kan räcka med två basar här hemma :PTut-tut-rimmet skulle vara en sån där flöjt där man byter ton med hjälp av att dra i en pinne, men Stefan hade satt lappen på fel paket, haha :P Det var ett ägg i istället. Sen var det gitarrsträngar också. Massa musikpaket :)Fick du något roligt?

2010-01-05 @ 17:44:44
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: bili

Tack va rar du är! :D

haha, så mitt skratt minns man? Va glad jag blir att höra det! (Har nämligen alltid trott att jag är den där personen som ingen minns efter nåt år).

Kram!

2010-01-07 @ 01:47:51
URL: http://bilix.blogg.se/
Postat av: bili

Haha, men du är ju en vän! Och nej, dig glömmer man inte heller!

Så det så! (;

2010-01-10 @ 15:25:41
URL: http://bilix.blogg.se/
Postat av: Malin

Javisst, bättre kan det ju inte bli :)

Vad är det för hårdbantning? Nån diet?

2010-01-12 @ 00:12:27
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: frida

maria! låter som en bra idé för dig, du får inte glömma att ta hand om dig. även om jag blir deppig jag läser ju med glädje varje gång du handlat ny hårfärg, pluggar,städar, eller jobbar... hoppas att allting är bra med dig tänkte att jag ska ringa dig måste ha lite tid baara så det kan bli ett riktigt långt samtal och rolig uppdatering om ditt liv just nu, saknar dig! kram

2010-01-12 @ 19:16:25
Postat av: Malin

Tack! Jag tycker nästan att jag ser konstig ut utan glasögon nuförtiden, haha :P Mina ögon protesterar massor mot blixten också. Och hälften av våra lampor har typ gått sönder samtidigt, men nu har jag köpt nya så det kanske går skippa blixten nu :)Åh, spännande! Hoppas det går bra då. Jag är nog ingen linstjej, jag gillar mina glasisar :)

2010-01-12 @ 19:28:43
URL: http://mejline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0