att slippa slicka

Efter 97 påklistrade frimärken är jag oerhört tacksam att jag inte behövde slikca på nåt av dem! Jag spyr nästan av att slicka på frimärken så den som uppfann klister-frimärket borde få nobelpris!

Imorn läggs dom på lådan och då finns det ingen återvändo. haha, nej det är bara skönt att få iväg dom. en sak till att bocka av från planeringslistan.

Det börjar närma sig, idag är det 160 dagar kvar till den stora dagen!

I helgen har vi provätit lite olika recept,
men det där är förstås hemligt så mer än så säger jag inte.

Godnatt på er kära vänner!

Grattiskort

Igår var vi på en supertrevlig födelsedagsfest för en tjejkompis. Detta knåpade jag ihop till födelsedagsbarnet=)

Det börjar bli dags att fylla på scrappingförrådet, men jag väntar lite. Det finns ju fler som fyller år snart *blink*


hemma-spa-dag

Idag har jag haft "ta-hand-om-mig-själv-dag" och gjort en egen hårinpackning av olivolja, äggula och vatten. Gjorde även en ansiktsmask och peelade hela kroppen. Nu är jag len som en babystjärt och insmord med bodybutter=)

Det behövs såna dagar ibland när man får rå om sig själv en stund.




Second hand in my heart

Idag har jag varit ledig och strosade runt en bra stund på Emmaus. Det är som terapi för mig att få gå och filosofera i en secondhand-butik utan att behöva titta på klockan och stressa. Idag hittade jag en jättesöt sommarklänning. Den passar nog till sommaren, just nu är den lite tajt. Funderar på att färga den i nån färg, den är 100% bomull så det ska gå bra. Vilken färg??

Jag som inte alls är nån spets-tjej fastnade för de söta detaljerna på överdelen och den rynkade kjolen. Blir nog fint på midsommar eller nåt! Det åkte med en basic kofta också. Turkos är en favoritfärg, näst efter svart och lila så den fick följa med hem. Alltihop för ynka 150kr!







kalufsen

Malin undrade hur långt håret hade blivit nu, jag sparar ju och sparar och sparar. Så här långt har det hunnit bli nu iaf. Längesen jag tonade det men det syns ju inte direkt nån skarp utväxt så det får vara så. Inpackningar och självtorkande, allt för att vara lite rädd om det. Tråkigt, brunt och rakt men så frå det vara tills i sommar!

Inga glasögon heller! Jag är ju numera en linslus =) Fast trötta dagar åker ändå brillorna på.


Att komma ut ur garderoben.

Ja, här ligger hon för det mesta. Vad spelar det för roll att jag viker min kläder och håller ordning när hon river runt där inne? När hon ska in och ut i garederoben rasar alla prydliga högar omkull och så är det en enda röra. En kväll stängde jag garderobsdörren och då stod hon i en kvart och krafsade och jamade tills jag inte orkade höra mer och öppnade åt henne. Hjälp, min katt bestämmer över mig!!!

Om Tuva är spårlöst försvunnen så är hon antingen här eller bakom ryggstödet i bäddsoffan i gästrummet. Knepig katt!

Helg!

Wiii, jag överlevde examinationen, hoppas bara att jag blir godkänd!
Imorn ska jag lämna in tentan också tror jag.
men i övrigt tar jag långhelg.

Ingen skola eller jobb på fredag-måndag! Hurra!!!!!

Självklart blir det lite plugg ändå, men jag måste inte ut i kylan och lyssna på tråkiga föreläsningar!
Nån som vill leka med mig i helgen?

Ha en fin torsdagskväll, det ska jag ha!

Vad som göms i snö....

Jag åkte till Entré för att se om det fanns några fina skor att ha på bröllopet. Istället hittade jag dem här. Jag har letat som en galning efter sandaler utan 10cm klack i flera år och så hittar jag dem nu i februari!!! Endast 169kr och dem är jättesköna!!

Vad tycks? Självklart får dem bo i skokartongen tills i sommar.


klarar mig bra utan

hyperaktiva tanter med för tighta friskis&svettistrikåer alldeles för högt upp i midjan.

Århundradets sämsta eurodiscolåtar och en hurtbulle i klass med susanne lanefeldt, nej fy tusan!!!

Jag som var duktig och pallrade mig iväg tillett aerobicspass gick därifrån efter en halvtimme och knallade ner i gymmet istället. Mycket mer givande att dra lite i roddmaskinen och köra lite crosscountry.

Nu ska jag duscha och äta en kiwi eller två, sen blir det "spårlöst" och läsa lite kurslitteratur.

Godkväll!

Sjuk-Söndag

Så vad går den här mulna söndagen till?
Jo, fortsätta att skriva det sketna självständiag arbetet på grundnivå.


Jag passar även på att gå in mina nya sneakers som jag bestämt mig för att behålla =)





En solig lördag i soffan.

Idag blev jag hemma från jobbet. Mår illa som bara den och huvudet är en bomb. Jag få väl ägna dagen åt att läsa kurslitteratur och pendla mellan soffan och sängen.

Kanske kan åstadkomma lite grattiskort till kommande födelsedagar också. Det är ju kul att scrappa om man inte har nån tidspress.

Vad pysslar ni med idag?

I can't focus my attention!

Yes, det är en textrad ur Katy Perry's "Fingerprints". Precis så är det! Jag har femtioelva arbeten i skolan att göra och alla ska vara 2-3 sidor. Suck! Vissa vet jag inte hur jag ska få ihop til så mycket text och andra vet jag inte hur jag ska kunna förkorta!

Detta eviga tenta-skrivande. och så är jag lite sjuk också. Inga supernyttiga maträtter den här veckan med andra ord! Jag är iallafall glad över mina nya sneakers =) helt lila är dom!
Jag hittade dom på rea nedsatta från 899kr och jag behöver ju faktiskt ett par fotriktiga skor. Håller på att gå inte dom just nu, inte så jätteskönt men skin töjer sig ju.

Snygga va?!


Nej, åter till författandet.

smygreklam

Jag är lite halvkrasslig och orkar inte direkt göra nåt vettigt. Håller på och tvättar i tvättstugan och maskinerna har fått spunk och varken sköljer eller centrifugerar, KUL! Jag har dokumenterat färdigt för idag till alla möjliga arbeten i skolan och gosat med katten. Så vad ska jag göra nu?

Jag passar på att smygreklama eller snarare rekommendera schampo och balsam från Tresemmé! Jag har testat frisörschampon förut men inte tyckt att det varit värt pengarna så skillnaden inte blev så stor. Men det här är inte så jättedyrt om man jämför literpriset på Tresemmé och vanligt schampo på ica. Mitt hår blir lent och fint, till och mer förre kluvna toppar! Jag använder anti-breakage och är supernöjd. Det enda negativa är väl storleken på flaskorna, det blir trångt i duschen! Väl värt att testa!


RSS 2.0