stressigt!

nej då, jag har ingen bloggtorka. Jag har inte tid!

Om en vecka precis så gifter vi oss så just nu går all tid åt att planera, fixa, prova klänning och mycket mera! Fast ikväll tog vi "ledigt" från bröllopsfixande och hyrde film och åt gott. Kvällen avslutas skelandes med kramp i fingrarna framför guitar hero med min kära fästman =)

Natti natti...vi får väl vilka skumma drömmar natten bjuder på, jag brukaer ju drömma knepigt när ajg är stressad och ahr många bollar i luften samtidigt!

Brudklänning i lakan!

Ja, nu är projektet igång på riktigt!

Igår syddes min "provklänning", alltså som brudklännignen fastutan detaljer för att se hur den faller och sitter ochs å. Jättesnyggt i urtvättat gammalt ljusblått lakan =) Men man kan ändå se och tänka sig hur det kommer se ut med det riktiga tyget.

På förmiddagen var jag och svärmor i Gnarp i en extremt välsorterad tygaffär och köpte sista tygerna som behövdes till klänningen och en sjal. dagen fortsatte i effektiv anda och jag bakade tå sorters glutn-och mjölkfria kakor till bröllopet.

Nu blir det sängen för imorn ska vi upp pisstidigt!

Godnatt!

Dumma hals!

Jag är ganska säker på att det huserar några såna här monster i min kropp just nu!

Igår hade jag ont i halsen och var hängig så jag låg mest i soffan hela dagen. Idag är det om möjligt ännu värre!
Jag vill byta hals, det går ju inte att svälja! Ta huvudet på köpet, det gör ont och inga värktabletter hjälper!

Idag skulle ju vara en sån där effektiv dag då jag tvättar och packar för att resa bort i en månad till olika ställen! Istället kommer det gå i snigelfart och mesta delen av tiden kommer ändå spenderas i soffan!

Suck...jag får väl göra mig en kopp te och knapra några fler halstabletter...

På marknad med Matilda!

Att gå igenom den lilla marknaden i Figeholm skulle kunna ta 3 minuter, men vi strosade omkring och titta på plånböcker, väskor, solglasögon skrikande barn och flåsande hundar/pensionärer i drygt 2 timmar!

Mysigt och HETT! Efter en stunds provande med tjatiga försäljare köpte Matilda ett par bruna solglasögon som några marknadsstånd senare visade sig var toksneda och gick inte att rätta till. Så vi gick tillbaka och hon fick byta dem.

Några stånd längre bort köpte jag ett par pilotisar fast lila, jag älskar ju lila!
Helt klart värda 60 kr och den asitatiske pojken som sålde dem putsade upp dem innan jag fick dem =)


Vi knallade vidare och träffade en semester-Madde som jag bestämde bad-dejt med på fredag.

Slutligen, när vi gått runt lilla marknaden för 3:e gången köpte Matilda ett par turkosa foppa-ballerinaskor. Därefter satte vi oss ner på en så kallad servering på någons tomt och köpte korv med bröd. Sen bar det av hemmåt igen för att hämta badkläder och dagen avslutades med härligt bad och simtur i Jämsen.

När jag kom hem hade hårnålarna från Los Angeles kommit, jättefina! Ikväll har gospelkören en liten uppvisning på tältmötet och jag gissar på att det bli bad efteråt! åtminstone ska jag ha med badkläder igen ifall =)

LIlla Krog med familjen.

För att fira Annas 15-årsdag åkte vi in till stan och åt jättegod mat på Lilla Krog.

Dagen till ära invigde jag min nya sommarklänning och testade en annorlunda sminkning inspirerad efter Linda Hallberg. Efter middagen gick vi en liten promenad och nu är vi hemma igen. =)




Smultronställe!








Lillasyster fyller 15 år!!!

Det är inte klokt! Idag fyller lilla skitungen hela 15 år!
Det ska snarare vara så att JAG är 15 och hon är 6!

Iallfall kunde hon väl vara 10 och jag 19? Nej, inte det heller.

På bilden nedan är hon sminkad inför en discokväll inne i stan, gissa vem som gjort sminket? hihi....moi!

Det är lite intressant det där med att folka tycker så olika om vi är lika eller inte, Anna och jag. Jag tycker att vi är jättelika, men det är nog bara för att jag vet hur vi är båda två. En del säger att det inte syns att vi är syskon och andra säger att vi är superlika. Fast hon har alltid varit ljus och mörk, men vi har "samma" ögon och mun.

Söt är hon vilket fall som helst lilla pluttan. Tänka sig...15 år!

Grattis älskade syster!


Jämsen!

Fy så varmt det är idag! Just nu är det väldigt skönt att ha sitt sovrum i källaren (sutteränghus) för här är der relativt svalt. Vi skulle åka till lilla sjön och bada jag, mamma och pappa men det var så sjukt mycket folk där så vi vände och körde till sjön vid kyrkans sommargård istället.

Där var vi helt själva med brygga och sjön Jämsen för oss själva, perfekt!
Veckan som kommer är det tältmöten där ute, men jag och syrran kommer nog bo vid sjön istället. Det blir riktig semester: ligga och sola och läsa och bada och sen går vi upp till stora huset och äter lunch med dem andra =)

Idag fick min nya bikini-överdel sig sitt första dopp i sjön och jag gillar den!
Jag är inte så självnöjd att jag tänker visa upp mig i bikini på bloggen, men såhär ser överdelen ut iaf. Finns på ellos-rean nu! Rätt snyggt när man är brun =)


Titta!

Jag måste ha solsting! Idag har jag köpt en ROSA mobiltelefon! Galet, men galet snygg! Den är liksom cerise-rosa matt metallic. Jag var verkligen i behov av en ny mobil, men inte hade jag tänkt köpa en rosa. haha, så det kan gå!


Escada Marine Groove

Jag har alltid varit svag för escadas parfymer och idag provade jag deras Marine Groove i en butik. Den doftar ljuvlig sommar och passade perfekt på min hudtyp. Eftersom jag letat efter en parfym att ha på bröllopet (och sen också) så blev jag helt kär. Men 430kr var lite väl saftigt tyckte jag. Väl hemma googlade jag på namnet och hittade en prisjämförelse som visade att Nordic Feel hade den för 295kr. Överkomligt tänkte jag och klickade hem den, nu väntar jag bara på ett sms så att jag kan hämta den =)

Internetshopping is the shit när man bor på vischan!

rekommenderat brev från Hong Kong!

Wiii...jag är så glad att jag skuttar och sjunger små truddeletter för mig!

Jag gick ut för att hämta posten och i brevlådan låg en avi till mig, ett rekommenderat brev. Jag blev såklart extremt nyfiken på vad det kunde vara. Kunde det vara hårnålar med pärlor från USA, löshår från Hong Kong eller bara ett tråkigt brev?

Vägen genom samhället till Konsum kändes extremt lång (och varm) och väl där får jag hämta ut ett pyttelitet paket från just Hong Kong märkt med "hair".

Pirr i kroppen och positiva tankar som "om det är helt fel färg kanske man kan färga det fast man inte ska" osv.
Helst hade jag velat springa hem men i mina rem-sandaler med skoskav så gick inte det.

Väl hemma pillade jag försiktigt upp paketet och där låg det, ett perfekt lockat clip-on-hair som har åkt flygplan ända från Hong Kong hem till mig!

Jag är så lycklig, det är till och med exakt rätt nyans! Allt är bara så bra!!!!! Och det tog bara ett par veckor knappt att få det! den 24 juni köpte jag det på ebay och nu har jag det i min hand! Jag ska nog maila och tacka för all service!



I plastförpackning      inomhus               i solen

i vår trädgård...

Första bilden är på våra vindruvor som växer vid garageväggen. Jag var tvungen visa hur pyttesmå dem är genom att jämföra storlek med mitt pekfinger på bilden.







I'm snopping earth-men!

Såhär såg det ut tidigare i veckan:
Det var ett evigt "snoppande" av jordgubbar och i vanlig ordning spårade jag och syrran ur och direktöversatt allt till engelska. Eath-men är såklart jordgubbar. Stackars Mamma som måste stå ut med oss när vi sätter igång.





Anna hittade ett jordgubbspar som satt ihop som körsbär så jag ville fota, men vi garvade så mycket så det blev inte så bra för jag kunde inte hålla stilla kameran.



Återigen spårade det ur men på den här bilden kan man iaf skymta mina små fräknar som jag faktiskt är stolt över. Jag har aldrig haft fräknar förr, men nu var det tydligen dags=)
Vad tycks förresten om min "ljusbruna" hårfärg?




RSS 2.0