Tvätt-städ-shopping

Om jag känner efter så är huvudvärken lite mindre. Kristian är hemma och vi har tittat på Eragon. Filmen var helt okej förutom pauserna vi var tvugna att göra för tvättstugans skull.

I tvättstugan mötte vi våra trevliga grannar som talade om att vi hade en laddare som hängde ut genom köksfönstret. Jättegulligt av dom att säga till eftersom laddare inte mår så bra av regn och snö. Dock är det en sladd som går till våran termometer och det är meningen att den ska hänga ut genom köksfönstret så att en känner av temperaturen hus.

Grannarna skrattde lite generat när jag förklarade det, men det var ju jättesnällt att de brydde sug och sa till. Kul med grannar i ens egen åldert som dessutom hejar på en=)


Nehä, nu ska jag ner i tvättstuga igen och stoppa in sista maskinen i tumlaren. Det tar ju ett halvt dygn för tvätten att torka i denna underbara mögliga tvättstuga så det är bäst man kommer ihåg att starta om timern hela tiden. Den går bara 2 timamar i taget och det blir absolut inte torrt utan värmeagrigatet.

Puss och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0