förslappad av solen

Näe hörrni! Här blir ingar blogginlägg gjorda, och det är solens fel!
Men ärligt talat njuter jag. Statusuppdateringar på Facebook och blogginlägg finns inte med i schemat längre. Jag har det perfekt förutom att jag saknar mina vänner och min kärlek!

Fick ett ryck och lånade bilen upp till sjön ikväll för att fota platsen där jag tillbringar soliga dagar. Igår trampade jag påå en mussla i vattnet och skar upp foten, men det räckte med lite plåster och så hoppas jag på en sårskorpa snart.
Det vore underbart om vädret höll i sig, det ingår ju faktist lite i bröllopsplaneringen att få en snygg solbränna så jag gör mitt bästa och och är utomhus större dagen.

Såhär ser det ut vid lilla Fårbosjön:



Clip-on!

Jaha, då har jag gjort en chansning till då... Jag vägrar betala multum för att ha löshår en dag, även om det är på bröllopsdagen, när man kan hitta saker och ting myvket billigare på Ebay.

Sist jag gjord en chansning och köpte på Ebay så fick jag ju hem min kära manly-palett, så varför inte testa igen?
Jag håller mig till företag som säljer objekt på Ebay och även denna gång kommer varan ända från Hong Kong!
Hoppas att det hinner fram i tid!

Hoppas att friösren är duktig och fixar till min drömfrisyr, nu har jag gjort min del!



Hufvudvärk

Jag vaknade upp och kände mig såhär:



Enligt väderkartan är det meningen att solen ska skina och göra mig brun idag, men jag tror inte att den informationen nått fram till solen för den är inte här!

Såhär såg det ut förra veckan när solen faktiskt sken. Tuva strosade omkring kopplad i trädgården och jagade kryp och pratade ned fåglarna tills hon tröttnade och tyckte sig ha rätt till solstolen lika mycket som jag.


en liten svart

Tidigare i veckan när jag var i Hudik så gick jag en stund på stan i väntan på Thilde och då sprang jag på denna lilla klänning. Den hängde och skyltade med sin illröda prislapp där det stod 50kr! Så trots barnstorlek tog jag med den in i provrummet och konstaterade att "den ska vi ha". Det är jättefint med ett brett skärp i midjan och leggings under. Det var väldigt svårt att fota, men själva kjolen är i tyll med en underkjol.


Fredagsfix

Idag har jag hunnit med massor!
Städat i vardagsrummet och dukar fint till lillasysters skolavslutningsfika. Bakat en tårta och sminkat både syrran och mig själv. Alltså om jag skriver att jag har sminkat mig så innebär det liksom inte bara lite mascara, då hade jag inte brytt mig om att skriva det =)

Passade på att fota lite medan solen sken nu när jag ändå piffat till mig och t.o.m plattat håret som blivit ganska långt! nu ska vi straxt iväg på grillkväll hos goda vänner och sen ska Mamma och jag gå på stan och vakta högstadiebarnen som är på disco =)





Soool!!!!

Ja, det är sant!

Himlen är blå och solen skiner! Jag ska gå ut och känna om det är varmt också för då hoppar jag i bikinin och tar med mig en bok ut i solen. skiter i att det jobabr en hantverkare här, jag vill bli brun!!!

Regn, Mygg och Norrland!

Ja, nu har jag varit i Hudik ett par dagar. Vädret är jättekonstigt, ena stunden sol och andra stunden så öser regnet ner! Just nu så är det uppehåll men jag vkande av att det smattrade på plåttaket utanför vårt fönster.

Igår var vi upp en sväng och kikade igen på festlokalen till bröllopet och började planera lite för hur man kan placera bord och sånt. Jag var också hos frisören så att hon fick "känna på håret". jag gick dit och skämdes över hur slitet det var och till och med oborstat pga. icke-befintligt balsam, men hon var jättenöjd och tyckte att det skulle bli kul.

Det första hon sa när hon såg mig var "Oj, här fanns det hår!"

Idag åkte jag med Thilde in till stan och gick och pratade med floristen.
En till grej ska jag hinna med nu medan jag är uppe och det är ett besök hos guldsmeden. Jag ska prova ut rätt storlek så att jag slipper förminska ringen sen. Och så ska vi bestämma vad som ska stå i ringarna.

Ikväll blir jag bjuden på middag av min blivande man, mysigt va?!


Regniga dagar...

Ja, det där med att motionera morgon och kväll har det ju inte blivit riktigt som jag tänkt mig med. Mycket på grund av det eviga regnandet och igår hade jag alldeles för mycket skoskav för att få på mig jympaskorna!

Jag funderar på att börja baka lite smått till bröllopet, om vi nu har nån plats i frysen att förvara kakor bullar på?!

Jag går fortfarande i valet och kvalet i hur jag ska göra med håret. Ska jag ljusa upp det eller färga det riktigt mörkt chokladbrunt?

Det känns som att håret växer så långsamt, men när jag tittar på bilder tagna för 2,5 år sedan då jag klippte pagen så har det ju faktiskt vuxit rätt mycket nu. Men, mycket vill ha mera!


Efter bröllopet ska jag klippa nån roligt frisyr, eller rättare sagt en frisy över huvudtaget vilket man inte kalla det jag har nu!



Inte som man tänkt sig...

Ja, mina vänner. Sommarlov var det.

Men jag är inte så glad över det. Jag skulle ha jobbat tre veckor på ett äldreboende och tjänat iallafall några kronor, men nu är den dumma handleden inte tillräckligt bra för det.
Det blir ju svårt att lyfta gamla förlamade människor som behöver hjälp med allt när man själv inte kan lyfta en tallrik så det blir inget jobb.

Igår var jag hos en läkare i Oskarshamn, tur att dem tog emot mig eftersom jag är skriven i Malmö. Han klämde och drog och var ganska förbryllad för det var ingen vanlig skada. Till slut hämtade han en kollega som drog och klämde lite till. Dem tror att jag har senhinneinflammation och skrev ut ännu mer antiinflammatoriskt och vila.

Jag hatar att vara beroende av mina föräldrar för nog borde man klara sig själv i den här åldern? Nu är inte fallet så så jag har tur som har så fina föräldrar som ställer upp.

Om jag nu ska se det positivt på nåt sätt så kommer jag ju att vara ledig hela sommaren. Ledig men fattig.
Det utlimata vore att ha pengar och var ledig, men man kan ju inte få allt.

Hoppas solen håller sig framme så att jag iallfall kan njuta av sommaren!

Frångå inte principerna!

Jaha, då var jag hemma i Fårbo igen då. Här går minuterna långsammare än i Malmö. Allting går långsammare och jag lägger mig till och med tidigare på kvällarna. Jag har packat upp alla mina grejer och installerat skype och nya web-kameran så att jag kan prata med Kristian.

Igår var det kanonväder och jag låg ute och solade. Efter en kvart gick jag in för att hämta något och såg att jag redan fåt ganska mycket färg så jag smorde in mig för att inte bränna mig. Jag skulle ju sola hela dagen!
Egentligen har jag som princip att inte använda solskyddsfaktor i Sverige, lite på skämt men också för att jag oftast inte bränner mig här.

Sagt och gjort smorde jag in hela kroppen med solskyddsfaktor 8 och ansiktet med 30 för vem vill se ut som en tomat?

Resultatet blev: ingen färg alls! Den lilla färg jag såg efter första kvarten verkar har försvunnit. No more sunscreen! Möjligtvis på mina stackas kinder som alltid blir röda, men annars bränner jag mig hellre än inte får nån färg alls!


Att packa rätt...

Det här är inte lätt!

Att packa alltså. Jag ska vara borta i nästan 3 månader och behöver massor med saker!

Träningskläder, jobbkläder, sommarkläder, finkläder för olika tillställningar. Som om inte det räckte måste jag packa med allt vi köpt och fixat med inför bröllopet och en utlandsresa!

Solen strålar och jag vill ligga på en strand och sola istället för att springa runt och packa och städa!

Sommarloooov!!!!!

Äntligen, oerhört efterlängtat sommarlov!

Alla uppgifter är inlämnade och alla böcker är återlämnade, jag är fri!!!

Nu återstår städning och packning för imorn kommer kära mor och hämtar mig. Det känns inte kul att åka ifrån Kristian och mina fina vänner här i Malmö, men vi kommer ju tillbaka.

Och när jag kommer tillbaka är det lite annorlunda, jag kommer att vara:

* mycket brunare
* lite smalare
* Förhoppningsvis utvilad och glad.

Men framför allt; jag kommer att var gift!!!! Ett nytt gemensamt liv med start den 7 augusti, jag längtar!

Och vet ni, vi ska tillbringa en vecka på 4,5-stjärnigt hotell på Gran Canaria!

Nu ska jag ta en sväng om med dammsugare och försöka packa lite =)

Puss & Kram!

RSS 2.0