THIS IS IT!

Ikväll är det Michael Jackson för hela slanten!
Trots att jag är lika hängig som mina törstande krukväxter och trött som en gnu så har jag höga förväntningar på filmen. Och de ska bli mysigt att gå på bio igen, det var ganska längesen. Tur att jag jobbar kväll imorn och får sova lite längre på morgonen. Vem fasen vaknar pigg när klockan ringer 05:15??!!

Nu ska jag hoppa in duschen och se om lite varmvatten gör mig piggare. Sen vankas det det kycklingfilé och pommes. Typisk middag à la Maria & Kristian.

Jag återkommer och berättar hur filmen var=)

Fröken mixmatch i farten igen =)

Tänkte bara visa ett smakprov på hur det kan se ut när Fröken mixmatch har varit framme.
Denna dagen var det tydligen grönt som gällde.


Len som en babystjärt!

Denna ansiktsmask från Apoliva testade jag på förmiddagen.
Först kändes det väldigt kallt och sen varmt.
Huden känns ren och fräsch, len som en babystjärt!
Helt värt 19kr på apoteket!

Älskar när man hittar billiga produkter som också är bra,
annars brukar det ju heta att man får vad man betalar för.





Snygg va?!

Supersticky!

Jag har en ny favorit i scrapping lådan! En underbara dubbelhäftande tejp från You do som är skitbra! Istället för att kleta med klister och lim som inte säkert funkar och bara gör pappret knögligt. Jag kan visa mitt senaste alster senare, det är någon som ska få det först och då kan jag ju inte avslöja det i bloggen innan. No surprice liksom!

Hur som helst är tejpen verkligen att rekommendera och jag kommer nog att använda den flitigt till min kort mm.
Tyvärr går det inte att beställa direkt från You do's hemsida men där står var du hittar återförsäljare och det brukar ju inte vara nån omöjlighet att använda dem som mellanhand om det är något som inte finns i butik=)



jag vill ha äkta vara

Det där med lösnaglar kändes väldigt klumpigt, inte riktigt min grej att inte kunna använda fingertopparna!

Så nu testar jag ett stärkande medel som jag hoppas gör att naglarna inte skivar sig och går av så barnsligt lätt.
Det var iallfall va Mavala nail hardener utlovade. Vi får väl se om det ger resultat, isåna fall kan jag ju ha "mina egna naglar" på bröllopet.


blöt onsdag.

Nu minnsann har vi redigerat färdigt!

Och underbara Ann hade bakat världens godaste kanelbullar. I väntan på att filmen skulle sparas körde vi lite hänga gubbe och flamsade som vanligt=) Sicka flickor alltså!

När jag kom körde jag en diskmaskin och lyckades hälla vatten på golvet som jag sen klev i, men jag ville inte byta strumpbyxor så jag tog fram hårfönen. Nu är strumporna torra och fötterna är varma=)

Strax ska jag iväg till gospelkören där jag inte varit på flera veckor. Förra gången var jag sjuk och gången innan dess var det inställt. När man det är övning bara varannan onsdag och man missar 2 gånger så hinner det gå sjukt lång tid.

Så nu ikväll är det övning och sen en övning till innan det är konsert. Och konserten har dem självklart lagt på en söndagkväll när jag jobbar! Bra! det känns ju lagom pepp att åka ut till Limhamn och öva två onsdagar för ingenting. Men jag har en skiva med låtar som ska lämnad tillbaka så jag måste dit.

Om jag har mycket i skolan nästa gång det är övning så skiter jag i kören, för då är det ändå extra långt rep med komp. Värt när man itne ska medverka på konserten. Dom lägger alltid konsert när jag jobbar!!!

jaja, iväg och sjunga lite då=)

fokus!

Idag har vi varit superduktiga och redigerat massor i skolan. Jag har läst mig massor och det att det är skitkul att redigera film=) Dock tar det på krafterna att koncentrera sig så mycket.

På vägen hem handlade jag lite fika till morgondagens redigeraingpass och lite smått och gott till min sjukling här hemma. Väl hemma lagade jag mat och dammsög nästan hela lägenheten.

Sen tog energin slut och efter maten somnade jag tvärt i soffan. Jag vaknade kl.20 och jag tror jag ska blogga färdigt och sen gå och lägga mig på riktigt. Det är inte likt mig att sova på "dagtid" så jag tar nog igen den sömn jag inte fick i helgen.

Dagen får avslutas med en bild på vår söta hund Alfons som är i hundhimlen. Han var bra go han, när han ville. =)

Godnatt!

Villrådig!

Jag går i valet och kvalet om jag ska byta studiespår. Alltså min åldersinriktning i skolan.

Nu går jag fritidspedagogisk verksamhet och grundskolan tidigare år. Från början ville jag bli förskollärare och jobba med de yngre barnen, men sen fick jag för mig att det inte är lika fysiskt krävande med lite äldre barn som i grundskolans tidigare år.

Efter att ha haft praktik så känner jag att jag trivs bäst på fritids, men under några projekt vi har gjort så har vi varit ute på förskolor också och där trivs jag också.

Problemet är att jag vill ha fritidspedagogisk verksamhet och förskoleinriktning, men den kombinationen finns inte!
Så nu måste jag jag välja, antingen fritids och lågstadie (så får man tydligen inte säga) eller förskola och lågstadie?

Hjälp! Jag måste lämna in min ansökan om byte ganska snart.

Förresten, visst är det töntigt att man inte får säga dagis, lågstadie, mellanstadie och högstadie?!
nej, det heter förskola, och grundskolans tidigare och senare år. Ha!

Nattsuddare!

Jag kan inte begripa varför jag inte sover som folk på nätterna!
Det börjar bli ganska störigt! Som tur är är det ingen lärarledd lektion idag utan grupparbete så jag önskade mig sovmorgon av tjejerna.
Vi ska ses kl.10 och fortsätta att redigera filmen. Det är egentligen rätt kul men man blir så grinig på morgonen när man inte har sovit så bra.

Nu står en kastrull med fiberhavregrynsgröt på spisen och puttrar. För att göra det lite roligare har jag lagt i äppelbitar coh linfrön. Guess what! Vårt nya liv börjar om för miljonte gången!

Jaja, det är väl bättre att ha svackor när man äter onyttigt än att man gör det hela tiden. Så nu är det nya tag. Mönstret till en brudklänning är införskaffat så nu har jag verkligen en morot!

Ha en bra måndag!


Att försöka låta mer begåvad än man är.

Nu ger jag upp för stunden. Den här himla uppsatsen är så tråkig och jobbig! Jag kör fast och vrider och vänder på meningar tills jag slår kunt på mig själv. Det kommer bli 4 sidor nonsens med källförteckning.


ruskväder på en söndag!

Det är alldeles grått utanför fönstret och jag hann bli blöt bara på den korta bit utomhus som leder till soprummet.
Idag ska vi röjja, bestämde jag igår. Bara för det är Kristian superförkyld och ligger däckad i soffan. JAg ligger stundvis i den andra och tittar på dåliga serier på tv. Sånt som bara visas en regnig söndag.

Klockan kom jag iallfall ihåg attt ställa bak en timme så jag gick upp vid 9 imorse. Skönt att vakna "så tidigt" och vara utvilad. Det funkar ju dock bara en gång om året.

Jag gick upp och bakade två limpor av mitt favoritbröd med torkade aprikoser och valnötter, ett till hälften egenpåhittat recept. Nu ska jag ta tag i den rena tvätten och sen ska jag väl föröska skriva lite mer på examinationsuppgiften.

ha en skön söndag!

skriver och skriver och skriver....

Examinationsuppgift 4 "Läraruppdraget och det egna skrivandet" är påbörjat.

ordbajseri på hög nivå!

Nu struntar jag i det här och åker och veckorhandlar med K!

Hej Hopp!

lila mixmatch!

Det gick jättebra att filma idag i parken=) Nöjda och trötta frusna flickor och en krånglig filmkamera.

Strax ska jag möta upp Linnéa nånstans och så ska vi till Debaser och kolla på ett popband som heter Scraps of tape. Jag hr matchat till tusen med lila linne, lila ringr i öronen och lila ögonskugga. Håret börjar bli långt också=)



skogsmullar!

Igår var vi trötta som två björnar i ide och gick och la oss kl.21! Det har väl aldrig hänt förut?

Idag ska jag ut med tjejerna och filma en instituion till ett skolarbete. Förra gågen var det skitkallt så nu bylsar jag på mig strumpbyxor under jeansen, 3 tröjor, mössa halsduk och vantar!

Förskolan vi ska filma är ett utedagis som ligger i en park så det gäller att klä sig efter väder!

stickhjälp?

Jag brukar ju få hjälp med det mesta av min underbara katt som jag inte kan leva utan. Igår skulle hon tydligen hjälpa mig att sticka. Jag hade tänkt fota garnet som ska bli till en mössa så småningom och vem låg där då?
Jo, Tuvisen såklart!


Depend French Look

Såhär blev resultatetet med lösnaglar. Det är sjukt pilligt och jag lyckades få luftbubblor under en del naglar. Men jag är ju inget proffs och naglarna kostade 80kr. Nästa gång ska jag testa en kortare variant för jag hr så små händer. Snyggt att jag är för nära med kameran så att den ger en skugga=) men jag orkade inte redigera alls idag. Såhär ser dem ut iaf!

handikappad

Detta har jag roat mig med eftersom jag varken ska jobba eller praktisera i skolan=)
Känner mig helt handikappad innan man har vant sig. Det är inte det lättaste att skriva blogginlägg eller skicka sms.=) men lite roligt måste man ju få ha!

Inte läge!

Precis när jag var på väg att somna fick jag nya idéer till inbjudningskorten och kunde därmed inte somna! Piss!

Sen somnade jag ändå och har vaknat hela natten. Säkert bara för att jag är nervös för VFT (verksamhetsförlagd tid) och att jag skulle gå upp snortidigt.

Alltså gick jag upp 04:40 eftersom jag ändå var vaken och inte kunde somna. Därav ett blogginlägg skrivet innan kl.6 på morgonen! Jag kommer var äckligt trött redan vid 9 idag och somna när jag kommer hem. Kul dag!


Varför ska man alltid på braiga idéer när man ska sova? Jag kunde ju inte gärna gå upp och förverkliga synen då den innehöll tapet, vilket inte finns hemma mer än den som redan sitter på väggarna. Så jag försökte planera klart korten i huvet och då somnade jag.

äsch, det blir nog en bra dag ändå. Hoppas på att slippa vara rastvakt, det är så kallt!!!

Låt bli mitt huvud!

Imors vaknade jag upp och kände mig bakfull. Inte helt rättvist emd tanke på att jag bara slitit på jobbet hela helgen och det jag har druckit är vatten, te och äppeljuice.

Så har jag känt mig hela dagen, ont i huvet och mått illa. Det kallas MIGRÄN!!! och jag är skittrött på det!

Idag skulle jag ju vara effektiv och plugga massor och springa på stan och göra ärenden.

Har jag gjort det? NEJ.

Jag har klarat av en skoluppgift och lagat mat så att jag får matlådor till veckan, men det är allt.
Har inte gått utanför dörren ens.

Kul att jag ska vara på min praktikplats kl.=6:20 imorn! Dags att gå lägga sig då kanske.


sån hära rabatt...

Igår köpte jag garn i en liten sybehörsbutik på Mobilia.
Dom är så roliga där, två stycken danskar som äger butiken.

Jag får alltid rabatt=)

Mannen i kassan = M
Jag= J

M- titta här, 4 garnnystan. 25+25+25+25.
J - och så virknålen där...
M - ja, vi säger 100, vi har ju sån hära rabatt ibland!

hahaha, förr gången fick jag ett ganrnystan gratis=)
Antingen säljer dom saker till överpris och kan därför ge lite rabatt, eller så tyckte han väl att jag var söt och skulle ha lite sån hära rabatt. Kunden efter mig (en gubbe) fick ingen sån hära rabatt!

Vårkänsla och stormvarning!

Jag har fyllt på mitt teförråd med en favorit och en nykomling=)

 

Vårkänsla är supergott, oavsett årstid! Den är min favorit och alla som har smakat den tycker om=)

Stormvarning smakar lite höstigt och passar utmärkt en murrig höstkväll med lite myslampor och en bra bok.

 

Det blev ett hekto "vårkänsla" och ett hekto "stormvarning". Med följde två små teburkar som precis rymmer ett hekto vardera så det passade ju bra. Jag satt namnetiketter på dem när jag ändå var igång=)

 

Stormvarning är ett svart te som innehåller apelsinskal, äpplebitar, kryddnejlika, kanelbitar, vaniljstång samt arom av papaya och vanilj.

Vårkänsla är ett svart te innehållande papya, hallonbitar, kokosflingor samt arom av svartvinbär, kokos och persika.




 



Rena rama rånet!

Jag har suttit och kollat lite på vigselringar som skulle kunna matcha  min förlovningsring och så hittade jag några stycken som jag gillarde jättemycket. Dessvärre fick jag en chock när jag efter några dagar fick prisuppgifter i ett mail. Sorry, inga såna ringar för min del. Dom ligger runt 7000 kr allihopa!

Men visst var dem fina?

En ny pärlaffär funnen!

På väg till Entré i jakten på höst/vinterskor åkte bussen förbi en liten butik där ajg hann skymta nåt om pärlor. Direkt blev jag intresserad och gick tillbaka dit i regnet för att hitta en supermysig butik som heter "Pärlgrossisten".

Där fanns allt möjligt! Som julafton för en pysseltokig!
Dem finns även som webshop för er som inte vill pallra er till Malmö för att handla smyckedelar.

Här är ett borde fullt med berlocker och lösa delar. Man får själv plocka hur många man vill ha och lägga i små påsar. Från 1kr/st. Massa jättefint!


På väggarna hängde pärlor av alla de slag som köps per band.

Vart tog hösten vägen?

Fy tusan vad kallt det är! Fram med vinterkapporna och mössan! Det känns som vinter här nere i Skåneland. Grejen är nog att det är så fuktigt och blåsigt och det känns mycket kallare än vad det är, men när det är 2 grader ute behöver man nästan långkalsonger!

Förresten, varför heter det inte långtrosor om det är en tjej som ska ha dem?




frisyr???

Vad tror ni om nåt sånt här? Skulle jag passa i det på dagen med stort D?

Kristian föreslog mer rockabilly i luggen, men jag vet inte riktigt. Vet inte vad jag ska ha för hårfärg heller.

Jag tar gärna emot tips, men bara om ni är snälla!!!


(bilderna är lånade från google)

Mörkrädd!

Jag sitter och klurar på vad saker och ting till bröllopet skulle kosta och man blir ju lite mörkrädd.

SPARA SPARA SPARA! Men huvudsaken är att alla har trevligt.

Det blir inte det lyxigaste bröllopet som skådats, men vem har sagt det är det roligaste?

Det är inte lätt att planera när man aldrig gjort nåt sånt här tidigare. Jag har på sin höjd planerat ett barnkalas åtmin lillasyster när hon var liten.

oooh, jag har budget på hjärnan!

vaccin och bananmuffins


Idag har jag varit duktig och pluggat massor, letat efter skor och blivit vaccinerad.


Kände mig lite lagom risig på förmiddagen och nu är jag hängig.
Alltså är det lite synd om mig och jag var jättesugen på nåt söt. Det fick bli bananmuffins på dem 2 stackars bruna bananer som fanns i kylen. Och så fick jag ju använda mina fina muffinsformar från lagerhaus!








Har ni aldrig sett en praktikant förut?

Har ni sett den senaste Ica-reklamen?

http://www.ica.se/FrontServlet?s=butiker&state=butiker_dynamic&viewid=1549531&showMenu=butiker_4

Klicka på länken så kommer ni till Icas hemsida där man kan reklamfilmerna.

Jag såg den för första gången för några dagar sedan och blev ganska paff.

Får man skämta om Downs syndrom?!

Det är absolut inget fel med att ha en praktikant som har downs syndrom, men den underförstådda meningen i reklamfilmen säger att personalen  blev besvikna över att så var fallet.

Nu slutade reklamfilmen med en "cliffhanger" och fortsättning följer. Det ska bli spännande att se vad som kommer härnäst. Jag brukar tycka att icas reklamfilmer är roliga men den här är inte rolig, inte än. och om den nu blir rolig i fortsättning följer så undrar jag ; Får man skämta om Downs syndorm?

Vad tycker du om reklamfilmen? Jag tror iallafall att svenska folket i tv-sofforna börjar skruva lite på sig. Det kändes lite obekvämt samtidigt som man med spänning väntar på nästa film.

kaktus och chili

Det behövdes nya växter i köket eftersom vår katt tydligen är en växtätare. Kaktusen fungerar utmärkt som fönstervakt också så att Tuva inte vill smita ut genom fönstret. Men det tog ett tag innan hon fattade att gör ont att tugga på en kaktus. Chiliblomman hade en kompis med röda bollar på, såg lite ut som små apelsiner eller tomater, men den blomman överlevde bara 2 dagar. Sen hade Tuva dödat den och "bollarna" jagade hon för glatta livet på golvet.




Vi försöker att hon inte ska få vara på borden, men ärligt talat så går det inte att uppfostar en katt. Jag vill minnas att farmor nån gång sagt att "Det finaste man har sätter man på bordet" och det är väl så vi får tänka. Jag kan då rakt inte tänka mig att vara utan henne trots hennes hyss.


"Ledig"

Dagens lektioner och torsdagens seminarium är inställda för att läraren är sjuk. Det innebär att jag är "ledig". För att jag ska få nåt vettigt gjort så har jag gjort ett schema till mig själv. Annars gör bara sånt som är roligt. När man måste läsa miljoners sidor i tråkiga kurslitteraturböcker så framstår plötsligt massa andra saker som roligare.

Sedan när tycker jag egentligen att skura ugnen eller organisera förrådet är speciellt kul? Jo, när man har läst inledningen till en bok på 400 sidor och redan har tröttnat. Egentligen är det intressant och jag gillar skolan, men det fackliga språket får mig att somna fortare än A-ekonomi!

Så idag gäller detta:

*Läsa estetiska lärprocesser
*Gå en promenad och källsortera gamla glasburkar och flaskor.
*Läsa mera!
* Gå till mobilia och köpa mer garn samt leta efter lämpliga höst/vinterskor. Det är kallt med converse!
*Läsa ännu mera.
*Städa badrummet.
*Läsa ytterligare.
*Planera vad som behöver inköpas till inbjudningskort och kanske julkort=)

Sen får det fasen vara slut med läsandet för idag!


Nya fönsterlampor i svart=)

Det var väldigt svårt att ta en bra bild på lamporna som nu hänger i fönstret. Men det är iallafall väldigt mysigt och det känns mer ombonat i vardagsrummet nu. Vilket fynd, 149:- för 2st. 





Såhär ser det ut dagtid när det är ljust ute:

Draget

Jag ska alldeles strax gå och borsta tänderna för att sedan lägga mig. Helt otippat fick jag en barnkörslåt på hjärnan som jag inte har sjungit sen jag var 11, eller nåt. nu går jag här och nynnar och börjar minnas lite rörelser som hörde till också. Kommer dock inte ihåg texten riktigt, men jag känner mig ändå glad av att den på hjärnan=)

Vad vore livet utan mat?
vad vore livet utan tjat?
Vad vore livet utan dig?
vad vore livet utan mig?

Iiiingeting, *klapp klapp klapp klapp*
Iiiiingenting *klapp klapp klapp klapp*

OJ,
nu ploppade "Vem är kungen i djungeln" upp i huvet också. Bäst att jag går och lägger mig innan jag har dragit hela barnkörsrepertoaren. Det är konstigt hur sånt man gjorde när man var i 4-5årsåldern liksom sitter i ryggraden. Shit vad man kämpade med rörelserna till "Kungars kung" när man var liten, sen var det hur enkelt som helst och man var cool som kunde dem=)

Ni som har varit med i Draget blir säkert lika nostalgiska, om inte så tror jag iallfall att Mamma och Anna minns.

Sov gott!



litegrann bara

Idag ska jag inte bara ligga i soffan/sängen. Vi måste handla för det ekar när man öppnar kylskåpet.

Förhoppningsvis kommer också fönsterlamporna upp =)

Ha en bra söndag!

Anstränga mig att inte göra nånting.

Japp, nu är jag sjuk på riktigt. Jag är riktig dålig på att ta det lungt även när jag är sjuk. Därför måste jag anstränga mig den här lediga helgen att inte göra nånting så att jag kan bli frisk. Dock har jag redan städat lite i köket och tömt/startat en ny diskamaskin medan teet blev klart.

När jag är sjuk inneär det att jag hostar upp min lungor, har feber och snorar i oändlighet samt att huvudet sprängs varje gång jag tar en steg så att jag får hasa fram.

Lite såhär:


Så nu ska jag lägga mig i soffan och äta  
Tre gånger om dagen ska jag ta en hutt

Annars hittar ni mig stickandes på nya benvärmare här: 
 

10 smaskiga sanningar

Jag har fått en award av Mejline!
Blir man tilldelad en sådan ska man avslöja hela 10 smaskiga sanningar om sig själv!

Så det är väl bara att sätta igång då.

1. Jag får lite lätt panik när folk snyter sig. Vi kan kalla det snyt-fobi.
2. Jag skelar när jag blir trött och inte använder glasögon. Funkar som partytrick också=)
3. Mitt efternamn är taget och endast min släkt heter så.
4. Jag brukar prata med min katt som om hon skulle svara tillbaka.
5. Jag vägrar gå på A-brunnar.
6. Jag är en riktig "Mammagris", fortfarande.
7. Jag törs inte se på filmer om aliens.
8. Jag kan nå min armhåla med min fot.
9. Jag har världens sämsta lokalsinne.
10. Jag beroende av att färga håret.

Sådär,  awarden går nu vidare till:

Bilix
Emily
Charlotte
Mathilde

Clowner utan gränser!

 Idag har jag varit på en av de bästa och absolut roligaste föreläsningarna på Malmö Högskola. Vi har perspektivdagar den här veckan och det är obligatoriskt att gå på minst två föreläsningar om dagen.
De flesta har varit meningslösa utdragna och sömniga, men den här!!!

Clowner utan gränser pratde om sitt arbete som volontärer i länder i kris/krig. De spelade även lite teater för oss, vilket ju passade eftersom de var just clowner.

Baha och Joel som clownerna hette lyckades få med allvaret i det roliga och visade hur det hjälper barn som behöver få skratta. Vi skrattade också.

De visade en film från när de var på turné med Clowner utan gränser tillsammans med samma organisation från Palestina. Ett gäng artister åkte runt på Västbanken och showade för främst barn men också vuxna.
Man fick se hur de fick passer "checkpoints" med beväpnade soldater när det skulle till olika ställen och uppträda.

Jag tycker att de gör ett fantastiskt arbete som åker runt i länder där barn har det svårt. Det spelar också på flyktingläger i Sverige dit barnen kommer när de är alldeles nya i Sverige. En del barn har kommmit hit helt utan någon vuxen och det är svårt att förstå hur det ens gått till.

       

För att stödja Clowner utan gränser kunde man köpa clownnäsor för 20kr/st. Jag köpte en näsa, men gav bort den till en kille i klassen. Jag tyckte att jag var så täppt i näsan som det var utan lösnäsa=)

Vill du hjälpa till och stödja Clowner utan gränser?

Gå in på www.skratt.nu och klicka runt eller skicka bara ett sms. Numret ser du här nedan.

 

 

 

För 20 kronor skicka: SKRATT20 till 72950
För 50 kronor skicka: SKRATT50 till 72950
För 100 kronor skicka: SKRATT100 till 72950 


Blowing in the wind....

När jag bodde i Motala brukade vi skoja och säga att det var staden Gud glömde, litegrann för att det blåste så himlans mycket. Men Malmö tar ju priset!

Igår höll jag på att blåsa bort på väg hem från jobbet. Det var seriöst svårt att gå frammåt utan att springa tack vare medvinden. Skönt att det var medvind iallafall. Jag fnissade för mig själv när jag gick till bussen för det kändes som att någon puttade mig i ryggen för att gå snabbare.

Såhär såg spektaklet ut iallfall:

Först en bild i motvind. Ofrivillig backslick.











mobilrensning

Sådana roliga lappar sitter lite här och var på Malmös busshållplatser.

Fy tusan!

Jaha, då var man förkyld igen då.

Jag vaknade imorse av väckarklockan (05:20) och det första jag gjorde var att nysa 3 gånger. Sen har det fortsatt så under dagen. Jag måste ju ha satt världsrekord i att nysa!

Ont i halsen och huvudet är en snorbomb. Japp, då var vi igång igen då! Kul!!!!

Det har ändå varit en bra helg på jobbet, alltid kul när man är omtyckt och efterlängtad=)
Fick dessutom höra att jag har bidragit till många förbättringar på avdelningen=)

Men nu ska jag ta lite extra nässpray så att jag kan andas och läsa vidare i genus-boken som ALDRIG tar slut.
En tuff vecka väntar, tidiga mornar och sena kvällar.

Om man ska se nåt positivt med att vara dunderförkyld så har jag åtminstone kommit på en grej.
Jag borde köpa ett nytt träningskort på friskis&svettis för mitt har gått ut. Just nu är det dock lite knapert med pengar så det finns inga 3000kr att lägga på det, men just nu gör det ju ingenting för jag är ju ändå sjuk så jag kan inte träna. Bra va?!

Gårdagens make-up

Jag lovade Malin att lägga upp en bild på sminket jag hade igår. Löstögonfransar och hela kittet. OBS! Detta är inte alls tänkt som en brudsminkning så ni behlver inte säga att jag ska se mer naturlig ut.

Förresten är väl naturlig olika för alla. Naturligt för mig är inte pyttelite mascara.

Vi var alla sjukt trötta efter en intensiv praktikvecka och man kan väl säga att det syns på bilderna. haha, sliten tjej! Hur som helst har jag fått byta handledare så nu är allt frid och fröjd!
 


Paket på posten=)

Tidigare i veckan beställde jag grejer från Haléns och igår fick jag ett sms om att jag kunde hämta mitt paket. Nu på förmiddagen efter att jag hade städat köket efter tjejkvällen och ätit frukost så knallade jag ut i regnet och hämtade mitt lilla paket.

För ovanlighetens skull passade kläderna och lamporna jag skickar efter var hela och jättefina!
Ni ska få se bilderna sen när lamporna är uppe och nu fanns det ingen bild på dem i rätt färg på nätet.
Två såna här lampor fast svarta som ska hänga i vardagsrumsfönstret. Dock var det en sån där "lampkontakt" som inte passar i väggkontakten så det får Kristian göra om och sen hjälpa mig att sätta upp dem. På rea: 149 kr!

Köpte även två linnen i vitt och plommonlila och en svart tunika. Linnen satt jättebra och är sådär långa så dem går ner över rumpan. Tunikan var också jättefin, en bra vardagstuniak liksom=)


1 dag kvar!

En dag kvar till massa kul!

Min sista dag på praktiken är imorn och jag tycker faktiskt om ungarna. Det känns som att jag har valt rätt utbildning ändå, det är inte barnen det är fel på!

Så vad händer imorn?

*sista praktikdagen
*tjejmiddag
*Scaramanga lirar och vi dansar!

Vilken dag! Nu ska här pluggas och städas, kanske hinna med lite matlagning också?

hepp hepp

RSS 2.0