oväntade fynd.

Fy vad mycket snö det har kommit!!! Jag vill ju ha vår!

När jag puslade hem i snöstormen gick jag in på myrorna mest för att väram mig. När ajg gick därifrån hade jag med mig "Svenska sångboken" för en femtilapp, vita gardiner för en femtilapp och en bok med massa stora bilder på frukt och grönsaker som så småningom ska bli tavlor i köket.

Dessutom träffade jag på en granne=)

Skolan rullar på och vi har massa projekt igång. Informationen är lika dålig och kurslitteraturen lika seg som vanligt, men jag kämpar på.

Jag har kommit igång med lite träning också, så nu vet ni det med.

Nehej, det var inte roligt att blogga nu heller. Slå en pling istället vettja!

Vad som var i paketet =)

Malin tyckte att jag skulle visa bilder på vad som kom i paketet från Ellos. Nu tänker jag inte visa nån bild på mig själv förrän jag är nöjd med mitt utseende så jag visar såhär.
Den ljusgröna toppen var inte alls i den färgen, den är liksom skrik-mintgrön. Men jag tänkte vara lite "wild 'n crazy" och beålla den ändå. Det kanske blir ursnyggt med lite solbränna i sommar. Det kan ju vara kul med nåt som inte är typiskt mig och inte är svart.

Den sista bilden är ett nattlinne som verkligen var jättemysigt och skönt, samtidigt som det vra snyggt=) Jag är ju inte spetstjejen direkt! Kul med lite fräscha basplagg till våren/sommarn.

Nu ska jag ta en till kopp te och dricka massa vatten. Dieten är igång mina vänner!

Nu ni!

Imorgon börjar mitt nya liv för miljonte gången.

Jag ska på synundersökning för linser=) Att ha sminkat sig och sen sätta på brillorna är som att ha fixat håret och sen sätta på en hockeyhjälm!


No more candy! Jag ska köra lite diet och hoppas på att bli av med x antal kilo!

Ett paket från Ellos kom idag och allt var jättefint så nu har jag lite nya kläder att krympa i också=) köpte dessutom en supersnygg "finklänning" på myrorna i Västerås för några veckor sedan.

Nu ni, snygg tjej_86 kommer här!

Wish me luck!

RSS 2.0