en liten vit =)

Nu sitter jag vid min nya lilla dator, en vit HP notebook! Snygg och bra!
Kristian åkte tillbaka till netonnet och fick en till kabel som passar i svenska vägguttag medan jag var hos doktorn och fick ta prover och få medicin =) Tänk om jag hade haft en såhär liten och smidig dator i början av sommaren, då hade jag inte haft lika mycket packning!

stammis?

Hör och häpna! Jag fick en tid redan idag när jag ringde till vårdcentralen!

Kanske för att sköterska i luren hörde hur illa jag låter. Hon frågade om jag hade provat de receptfria hostmedicinerna först men när ajg sa att jag kört med mollipect (som är receptbelagt) utan resultat så trollade hon fram en tid till mig =) Den här gången måste jag be om att inte få coccilana för det är rävgift som min mor hade uttryckt det!

Igår köpte jag en fin laptop på netnonnet och så står det på kartongen med stora bokstäver

"Ej öppet köp vid bruten förpackning". Varför jag är orolig är qatt när jag öppnat kartongen och ska sätta ihop datorn så är det fel sorts strömsladd! Den här kontakten som ska in i vägguttaget hade 3 piggar!!!!
Kundservice hade inte öppet igår när jag upptäckte det och butiken har inget telefonnummer. Hoppas verkligen dom bara kan ge mig en ny sladd!!!!


Om jag/vi orkar måste jag in en vng på skolan också och låna pisstråkig kurslitteratur. Om min kära man pallar skjutsa mig till skolan vill säga för jag orkar inte åka buss dit och kånka hem alla böcker!

Nej, nu ska jag hosta lite till och äta frukost innan jag ska till vårdcentralen =)

I'm Fran Fine!

Såhär hes var det längesen jag var! För den som vill roa sig förslår jag ett samtal till mig så kan jag imitera Fran Fine aka. The Nanny ganska bra!

Jag håller på att packar grejer till helgens bröllop och har stekt kyckling till morgondagens lunch så blir en sallad. Nu är jag helt slut och tänker slänga mig i sängen en stund. Kanske kräver min man på lite hår-kill och ett avsnitt Six Feet under också.

I eftermiddag när syrran kommer hem så packar vi in oss i bilen som på den gamla goda tiden och åker 4 timmar till nån lägergåd utanfö metropolen Degerfors. Kul att träffa släkten igen fast det bara är några veckor sedan mitt eget bröllop. Men det hade ju varit roligare om man var frisk och kunde prata med folk =(

jaja, vad händer hos er i helgen?

Favorit i repris...NOT!

Jaha, då var vi sjuka igen då!

Igår var vi på nåt så knäppt som Monstertruckshow där ett gäng galna tyskar gjorde massa stuntgrejer på motorcyklar bilar och monstertrucks. Pappa la ut en annons på blocket för att sälja deras gamla skruttbil som sett sina bästa dagar. En vcker dag ringde "Sigge" från Monstertruckshowen och ville köpa bilen för 1000kr och fribiljetter. Visst, kör på det!

Så igår stod jag Kristian och brorsan ute i regnet och tittade på vansinnet, fast vår bil blev inte mosad. Antagligen kraschar dem den en annan show för bilarna som totalmosades igår var redan lite förstörda.

Hur som helst så var det ganska kyligt och det regnade. Jag hade lite ont i halsen redan innan, men sen på kvällen blev det ännu värre. Jag ahr knappt sovit i natt och idag ska vi inte ens prata om!

Jag skulle ha gått på 30-årskalas hos en kompis men det blir det inget med. Jag tror inte att födelsedagsbarnet vill smittad heller!

En grej som jag har stört mig på ett tag nu...är inte Måns möloler sjukt lik han i Inspector Gadget?
Jag hamnade framför "Timeout" igår och då vad Måns Möller med. Han är varken rolig eller snygg så vad gör han i TV-rutan? Han kan ju vara stand-in för Inspector Gadget nu iallafall!


söndagsslappa

Imorse kom Kristian och Hatti hem vid kl.6 efter att ha spelat på ett bröllop på Öland. Idag är mannen däckad i fökylning och ligger coh sover. Jag passar på att låna lillasyster "Sims 3" och leker lite.

Ikväll får vi gäster som inte kunde komma på bröllopet. Vi ska äta god mat och titta på film från bröllopet.

För er som inte var där så gjorde vi en cup när det kom till bröllopsvalsen. Efter första refrängen låtsades bandet spela fel och istället startade en helt annan skiva med låter vi mixat ihop och så dansade vi en egen dans/show till det. Mycket uppskattat och sjukt oväntat för många.  Vi får väl se vad kvällens gäster säger när de får se det på film =)

Ute spöregnar det och eftersom vi är lagom sega så passar det utmärkt att spela datorspel och äta riesen =)

Adjö for now!


Frugan!

Ja, då var vi hemma igen. Eller...hemma hos mina föräldrar rättare sagt. Om 1 ½ vecka kommer vi hem till lägenheten i Malmö, längtar!

Så nu är jag alltså "Frugan" på riktigt och idag skickade jag in papper om namnbyte. Det gick inte att byta efternamn i samband med vigseln eftersom vi åkte utomlands och det hade inte funkat med pass och så.

Vi har haft en underbar vecka på Gran Canaria med toppenväder varje dag! Eftersom det var vår bröllopsresa så tänker jag inte lägga ut alla bilder i bloggen, men några kan ni få. Vill man se fler får man komma och hälsa på oss =) På semestern har vi mest tagit det lugnt och njutit av solen och värmen. Men delfinsafari och djurpark hann vi med förutom att steka vid poolen och havet.

Malin la upp jättefina bilder från bröllopet i sin blogg, kika här! Vi själva har inga bilder än så länge, men förhoppningsvis så får vi kopior från våra kära bröllopsgäster =)

Så här såg det ut från vår balkong på Gran Canaria, Arguineguin.



Jag och min man (låter jättekonstigt att säga så)

Dinglar med benen över relingen på en katamaran. Ute till havs fick vi se delfiner i sin naturliga miljö fria i havet.



Sista bilden blir på mig i ett väldigt vågigt Atlanten!



RSS 2.0