Skofantasten är tillbaka!

Jag är lycklig! Det är superlängesen jag gjorde såna skofynd som jag gjorde igår! För nästan 4 år sedan tog jag och Malin en heldag på ikanohuset och kom hem med flera kassar var. Jag har varit värsta skofantasten, men det har minskat drastiskt i skohyllan senaste åren. Det har varit fult skomode och ingenting har passat, men NU!
För 398kr kom jag hem med tre par skor som jag ÄLSKAR!  Det sista paret fanns i en realåda så dem fanns inte kvar som bild på hemsidan  så jag har fotat själv bara för att visa hur snygg (och sköna) dom är!
Skofantasten är tillbaka!

Ballerina från Skopunkten.com
Pumps från Skopunkten.com

Finn Fem Fel!

Såhär såg telias reklam ut i vintras på busshållplatserna. Kunde inte så stort företag som Telia anställt någon med lite notkunskap så hade det inte blivit så pinsamt. Jag kunde inte låta bli att fota med mobilen och mms:a min kära vän Malin som fick sig ett gott skratt!
Känsliga musiker varnas!

Såhär bra sköter man om dem få instrument som finns på Malmö Högskola:


Jag får lust att skrika i korridorerna och fråga folk om dem är medvetna om vad en kontrabas kostar! Det här får tala för MAH's standard över lag. Det finns t. ex massa datorer och andra tekniska prylar men det är sällan som dem funakr som dem ska!

Det enda bra är väl utsikten. Men om det råkar bli lite för soligt så dras det per automatik ner heltäckande solskydd. Regniga dagar slipper vi solskydden och då ser det ut såhär. Jag kanske också ska tillägga att alla lokaler har nåt slags larm inbyggt så lite då och då börjar det tjuta och det slutar inte förrän man öppnar och stänger dörren. Låter lite som tinnitus och händer flera gånger per föreläsning. Bra va!


krock!

Det här är bussen jag brukar ta till och från skolan/stan och jag är väldigt glad att jag satt på en annan buss på samma linje den här morgonen! men jag är inte förvånad för busschaufförerna på Skånetrafiken verkar ha fått sina körkort i cornflakespaket!

Vet inte hur många gånger som dem kör iväg innan folk hunnit sätta så att gamla människor med rullatorer far i backen! Tur att man är ung och kan hålla i sig i bussen, haha! Det är inte mycket osm funkar med kollektivtrafiken i den här stan, tacka vet jag att promenera!

Dags för en uppdatering!

Här har det varit tyst ett bra tag så det kanske är dags att uppdatera er lite med vad som sker i mitt liv.

Det är ganska mycket som snurrar i mitt lilla huvud just nu så jag gör en lista.

* har sagt upp mig från jobbet

* gått med i en viktklubb och kämpar med att gå ner 13 kilo.

* har bokat florist och frisör till bröllopet.

* Klarat alla tentor hittills och sitter just nu och skriver på en ny.

* låtit bli att färga håret sedan december!

* satt upp oss i bostadskö i en annan stad.

*
har rensat mobilen på bilder sedan i julas så det kan hända att jag visar nån här senare.


Nu är jag sjuk och vill inget hellre än att sitta på en filt i en park och njuta av vårsolen. Kanske ha en liten picknick med fina vänner? Men nej, jag sitter hemma med sjukt ont i halsen och skriver en pisstenta.

Vad har ni för er??

Här kommer ett litet vårtecken från Malmö!Today I'm the B-daygirl!

Idag är det min födelsedag och jag är tydligen vuxen,
för det borde man väl vara på sin 24:e födelsedag?


Solen skiner, jag har tränat och solat. Nu tvättar jag och först möttes jag av en liten lapp om att en av två maskiner är sönder. jaja, jag slapp ju upptäcka det själv och stå med blöt smutsig tvätt.
Jag ska strax knalla iväg och lägga ett litet brev på lådan och sen köpa nya träningskläder för pengar jag fått i present. Det här är en bra dag. även om jag inte ställer till med något kalas och måste plugga och tvätta.

Eftersom jag kör med oseriösa bilder så får ni den här snyggingen från förra sommarn.


Alice in Wonderland

Ååååh, den var så bra! Men det förväntade jag mig ju. Johnny Depp och Tim Burton i samma film, kan inte annat än bli perfekt!

Jag vill ha den där katten!


Gröna Solbriller!

Överväger att bara lägga upp oseriösa bilder i bloggen, känns som en bra grej för tillfället.
I dagens jakt på födelsedagspresenter slank det med ett par gröna solbriller till mig=) Billiga och säkert skitkass kvaltié men vad gör väl det? Har man många kan byta ofta! Så resonerar jag ofta vad gäller materiella ting t ex kläder, skor, smink, mm. Nu har dock skosamlingen minskat från 35 till oacceptabelt få!


Scrappat!

I mars månad fyller ju fyra av fem familjemedlemmar år.

Ni får gissa vilket kort som var till vem!

Kajalpennor

Jag var bara tvungen att köpa senaste numret av SOLO för att få dessa kajalpennor. Hel okej att köpa en tidning med lite roliga artiklar för 45 kr och få 2 kajalpennor på köpet!

Tyvärr var dem inte så bra kring själva ögat, men lite coola namn =)pillat i picnik

Jag kände för att förnya min profilbild på facebook och just nu har jag inget redigeringsprogram så det fick bli en liten touch i picnik som är gratis på internet. Det här var den enda bilden som jag inte ser ut som en svullen fotboll i ansiktet på. NU är det verkligen dags att ta i med hårdhandskarna och gå ner i vikt! Vem vill se ut som ett fetto på bröllopsdagen?? Inte jag! Nästa vecka tänker jag trotsa sjukdom och knäskador och träna ändå!

Kan man söka till nåt biggest looser i sverige??


Fredagkväll innan jobbhelg.

Är coca cola bra för hyn?
Jag la nämliga en cola-flaska på snabbkylning i frysen och glömde sen bort det. Efetr några timmar kom jag ihåg min smarta plan och tog ut flaskan. Allt var inte fruset så jag öppnade den. Eller, rättare sagt så flög korken av och en del av innehåller flög upp i ansiktet på mig! Glasögon och tröja och allt! Brunfläckigt och klibbigt.
Ja, nu slapp jag fundera över om jag orkade tvätta bort sminket för natten eller inte. Badrummet nästa!!!

Kvällsmaten bestod av tekaka med ägg och räkor. Nu lyxar jag med lite smågodis och resten av colan som stannade kvar i flaskan. Tuvisen och jag ska strökolla på tv och kanske mysa lite. Känns som att hon byter päls nu för mer flyghårig katt får man leta efter så jag får väl borsta henne för 4 gången den här veckan!

Vad gör ni denna fredagkväll?

I helgen jobbar jag dagpass båda dagarna, bytte nyss med en kompis. Kul att gå upp vid 5 både lördag coh söndag! På lördag fuller pappa år och på söndag fyller mamma år så det blir att sjunga grattis i telefonen och så firar vi nästa helg när familjen kommer hit =)

Godkväll på er!

Torsdag...

Vaknade upp med lite mindre huvudvärk och lite mindre ont i kroppen än igår. Tur ändå att jag avbokade min fältdag i skolan för det hade jag inte orkat. Denna torsdag började ändå med ipren.

Idag har vi pillat lite till med bröllopshemsidan så nu är den nästan klar. Jag ska försöka städa lite och ta hand om disken för vi får finbesök ikväll. Kristians basist och även en av våra toastmasters ska bo här i helgen.
Tvätttugan är i igång också så det är mycket som ska fixas idag, men jag försöker ta det lugnt ändå. Jag mår ju inte direkt toppen!

I helgen ska jag dessutom jobba om jag nu håller mig frisk.

jaja, gnäll och klag. Ha en bra dag!

håret

I måndags var jag på Entré och långlunchade med Therese. Så härligt att sitta och snacka bort flera timmar och sen fjanta runt i butiker och prova t ex fula glasögon. Det hela  ledde till att vi provad de fulaste bågarna vi kunde hitta hos en stackars optiker somsäkert inte uppskattade vårt besök.

Så här såg jag ut innan jag gick ut i regnet till bussen.

Invalid

Igår när jag var påväg hem från skolan så gjorde jag praktvurpan nr1!
Helt pladask framstupa mitt på ett övergångsstället. En tant kom fram och frågade hur det gick och då blev jag ännu mer irriterad över att folk såg mig. Det gjorde skitont och hela bussresan hem gick ut på att inte börja grina och hoppas på att ingen skulle fråga varför jag hade så skitiga jeans.
Såhär snyggt är knät idag och bättre blir det. Lite blåare och lite gulare.

Dessutom vaknade jag upp med migrän så jag har varit hemma hela dagen Linnéa var jättesnäll och kom och hämtade cd-skivan och rekvisita till ett skolprojekt som jag gjort. Så himla synd att jag inte kunde vara med för det var sista gången med 4-åringarna som gör en cirkus med oss. 

Det här är inte min dag!!!

TRESemmé Heat Defence

Jag har ju fastnat lite för tresemmés produkter. Nu har jag köpt en väremskyddande spray. Testade den nyss innan jag fönade håret och den avr riktgt bra. Det känns inte i håret att jag har nån produkt i utan det känns rentvättat och så tål det bäl värmen bättre.

Ska testa att platta håret med sprayen också, men hittills är jag nöjd.Luktar gott också =)


RSS 2.0