Usch för ekonomi!

Jag har varit duktig och betalat alla räkningar nu, det är ju aldrig särskilt roligt! Nu har dom höjt lägenhetshyran och lånet till csn också så det underlättar ju inte!
 
Det är inte utan att jag känner mig lite orolig för hur det ska gå nästa år när båda förhoppningsvis pluggar. CSN är ju inte direkt generösa med bidragen så vi lär få en minskning på 4000kr/månaden eftersom jag inte får en vanlig lön längre då.
Det blir till att lev apå nudlar och makaroner!

Fast vissa kostander försvinner ju ändå när man pluggar. Jag täneker ju inte betala tilbaka på min gamla lån medna jag skaffer mig nya! Kanske går ur a-kassan också. Allt för att spara in på utgifter.

Man får leka lyxfällen med sig själv och göra upp en strikt budget så ska det nog gå!

Nu ska jag börja sortera tvätt för vi har tvättstuga ikväll. Kristian är inte hemma så jag får sköta det själv igen. Tänker bara tvätta det nödvändigaste för jag orkar inte. Känns som att jag ska hosta upp lungorna!
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Räkningar är aldrig kul, vi hade sjukt mycket den här månaden! Precis, lyxfällanbudget är nog smart :) A-kassa är nog ingen mening att vara med i sen, man kan ändå inte få pengar under studieuppehåll längre (typ sommaren). De har den snälla regeringen fixat. (Hata!)

2009-02-27 @ 12:32:52
URL: http://mejline.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0