Vill ha detta, jag är helt kär!

Jag har hittat en hemsida i Usa som säljer denna underbara palett. Det är som en stor ask med godis! Jag överväger seriöst att beställa från USA. Fatta vad man kan göra med alla dessa färger!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ojoj, coolt. Men vad skulle ett sånt kit kosta då?

2009-07-15 @ 17:22:41
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Det är ju inte så himlarns dyrt tycker jag. Jag tycker du ska slå till om du verkligen vill ha det, jag tror du kommer ha användning fört ;)

2009-07-15 @ 19:14:26
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Emily

Jo, men något åt det hållet hade jag tänkt mig. Kankse inte för mycket smink, eftesrom det är som du skrev; ett barndop. Men ändå vill jag se lite finare ut. Jag brukar ju oftast bara köra med mascara och yttersta fall eyeliner, men det är allt. Så jag vet inte... en kanske skulle köra på något mörkbrunt?När det gäller kläder så har jag inte så värst mycket i garderoben. Har två klänningar som jag funderat på hittills bara. En är svart med lite störra blommor i några olika färger och den andra är bara grå med några sydda detaljer. Både är tubklänningar och jättefina på sitt sätt. Men jag antar att det är enklast att lägga upp bilder så att du själv kan se. Sen har jag ganska svårt att visa benen så leggings blir det nog. Eller kanske ett par tjockare strumpbyxor? Hm... jag vet inte. Beror väl en del på vädret också antar jag.Jag gillar det! Du är svinduktig ju! Har du lärt dig allt själv? Synd att du bor så långt bort, annars hade du ju kunnat få testsminka mig någon dag, bara för skojs skull eller så. :D

Vad är det för märken du kör med? Och när vi ändå pratar om smink så måste du kolla in användaren 'MissChievous' på YouTube, hon gör också riktigt fina sminkningar och kommer med en hel del tips! Tron kör med någon liknande sminkplatta som du har i videon häruppe i inlägget! :)

2009-07-15 @ 20:29:18
URL: http://emily.rymdblomman.se
Postat av: Emily

Ja, jag tycker det verkar intressant jag också. Att leka med form och färger är ju alltid kul så! :)

Men förskolelärare blir nog toppen det med. Barn är ju faktiskt väldigt roliga att vara med. Det är nog något som passar dig! :)

2009-07-15 @ 20:33:19
URL: http://emily.rymdblomman.se
Postat av: Linda H - Hair & Make-up artist

Tack vad gullig du är =) hur gammal jag är? enligt folk som gissar är jag allt mellan 17 och 23.. där 22 är min riktiga ålder =)

2009-07-15 @ 22:44:16
URL: http://micromiss.blogg.se/
Postat av: Nina

Grym palett! Vissa sidor skickar bara inom USA och inte till Sverige eller att de inte tar emot våra kreditkort har jag märkt, men jag har ett tips isf om du ska beställa från USA =)Jag använder alltid gratisservicen från viadress.com när jag handlar från USA eftersom att de ger dig en gratis virtuell adress i USA, så du kan handla från alla USAs försäljare och även USAs eBay, sedan kan Viadress vidarebefodra dina paket hem till dig.Man kan registrera sig gratis på http://viadress.com , man får ett email med sin amerikanska adress direkt. Du kan även låta viadress köpa dina produkter åt dig utan någon provisionsavgift om försäljaren inte tar internationella kreditkort. Det är verkligen användbart! Spana in det: http://www.viadress.com

2010-03-17 @ 19:07:15
Postat av: Maria

Nina: Jag köpte paletten från samma företag som gjord videon i somras, men tack ändå.

2010-03-18 @ 09:42:45
URL: http://readingmary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0