lite färg och motion

Japp, dagens motion blev en runda med familjen på äventyrsgolfbanan på Gunnarsö. Egentligen är det fel att beskylla den för att vara dagens motion för det var inte direkt ansträngande.

Tänk er en riktig golfbana i miniatyr och du slår med minigolfklubba. Eftersom jag är så superdålig på denna "sport" så slutade jag ta det seriöst efter bana 4 och gjorde lite som jag ville sen. Mamma sa att jag inte skulle ta det på blodigt allvar så det gjorde jag inte. Inte alls.

Sen la vi oss på klipporna och solade en stund innan det var dags att bege sig hemmåt igen. Förhoppningsvis är jag åtminstone inte lika blek som när jag kom hit, men mycket sol har det inte varit. Nu får det gärna vara fint väder!

Imorn åker vi åter till Malmö och jag ska jobba. Det är mycket roligare och skönare att vara ledig, måste jag jobba?

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, ännu en sak vi har gemensamt, jag är också dålig på minigolf :PNu är det inte långt kvar tills du har minisemester med mig :)

2009-06-22 @ 20:34:23
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, det hoppas jag verkligen också på! Då blir det verkligen semester på riktigt! Ja, det kan nog vara bra att köpa rabattkort. Kan ju ha kvar det tills nästa gång jag hälsar på om inte annat ;)

2009-06-22 @ 21:49:39
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Emily

Ja då, det tänker jag verkligen göra! :)Det värsta är att jag inte vet vad jag ska ha för adress till den nya bloggen. Måste ju hitta på något lite fränt iallafall. Men vi får se. Något lär jag hitta på allt!

2009-06-23 @ 23:22:57
URL: http://emily.rymdblomman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0