Ni har väl inte hakat på leggingstrenden?

Personligen tycker jag inte att det är okej att använda leggings/tights som vanliga byxor med en topp till om mna är över 10 år. Det spelar ingen roll om man har en modellkropp, det är inte snyggt!

De senaste dagarna har jag dessvärre sett mängder med flickor/tjejer/kvinnor som spatserar runt och visar upp sina rumpor i leggings.
Jag använder absolut leggins och ofta, men då istället som strumpbyxor till t ex en kjol, klänning eller tunika.  På väg hem idag såg jag två springande rumpor bredvid varandra i jeansleggings i olika nyanser. det är ingen hit kan jag säga!

Okej om man tränar i jazzbyxor eller leggings, men det känns liksom som en annan sak.

Snälla rara ni som anväder leggings, bär en överdel som åtminstone går nedaför rumpan! Snart är det väl modernt att gå i bara underställ på afterskiin, jag säger då det.


Eller är det bara jag som har blivit gammal och tappat modekollen?

Kommentarer
Postat av: jossan

tack! ^^ vad kul =) görs?

kram

2009-03-26 @ 19:52:45
URL: http://ligon.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha, nejdå, du är inte gammal. Jag tycker precis likadant. Jag skulle aldrig gå ut i bara ett par leggings och en vanlig tröja, man känner sig ju halvnaken! Fast ännu värre är tonårstjejer som inte ens har leggings utan bara halvt genomskinliga strumpbyxor och en tröja. Det är verkligen inte snyggt på något sätt!

2009-03-26 @ 20:37:02
URL: http://mejline.bloggagratis.se
Postat av: Lisa

jag håller med till hundra. Okej med svarta, lite tjockare om man har men medellång tröja men inte jeansleggings. Det är skitfult!

2009-03-26 @ 20:48:53
URL: http://krlsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv; Yes jag är i från hudik. Åh va roligt :)

2009-03-27 @ 02:14:41
URL: http://emmaaoi.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Hejsan, nu e jag tillbaka i bloggträsket : ) Därför undrar jag om jag får länka till dig från min blogg?



I övrigt vill jag hålla med dig, förstår inte alls grejen med leggings utan kjol. Det enda jag kan säga är att jag själv kan använda en mycket kortare kjol/en längre tröja med leggings till hellre än strumpbyxor då jag känner att de är mer täckande och mer som ett eget klädesplagg. Men, jag skulle aldrig ta på mig såna där jeansleggings, hua! : ) Kram på dig!

2009-03-29 @ 08:06:32
URL: http://kajsatankar.wordpress.com
Postat av: Jessica

Jag måste gå mot strömmen här, jag tycker det är skitsnyggt med svarta leggings och t-shirt. Verkligen skitsnyggt! Men som nån sa om tunna strumpbyxor däremot, det går totalbort!

2009-03-30 @ 17:26:55
URL: http://luppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0