Våran originella tavla!

Bortse från den superskrynkliga duken som inte ens är en duk. Denna gigantiska tavla på 80 * 240 cm har vi gjort själva! Ville så gärna ha en stor cancastavla över soffan men hittade ingen som var tillräckligt stor eller hade ett passande motiv.

Vi började med att köpa lister på K-rauta och några beslag för att ge den stabilitet. Sedan spännde vi över ett vanligt bomullstyg med en häftpistol. Jag tyckte ändå att det var lite slappt och på gränsen till genomsknligt när tyget kom på pch kläckte dem briljanta idén; "Kan man inte måla med väggfärg?" Vi hade precis målat om sovrummet vittt och hade massa färg över. Sagt och gjort lades två lager väggfärg. Tro det eller ej men resultatet blev nästan som en canvasduk
.
Motivet som är en stereo symboliserar vårat gemensamma musikintresse eftersom vi inte kunde enas om vilka artister som skulle avbildas på tavlan frå början. Stereon är egentligen en vanlig stereo på bild som vi tog från el-gigantens hemsida. Sedan har Kristian knåpat i photoshop så att den se teckanad ut istället.  För att få bilden på tavlan skrev vi ut bilden först på plastfilm och la den på en lånad projektor. Ritade av alla konturer med blyerts och sedan blev det ligga på golvet och måla.

TADA! En tavla som ingen annan har!

Kommentarer
Postat av: Malin

Yeah, snyggt! Ska bli så kul att få se på riktigt snart!

2009-03-09 @ 16:23:36
URL: http://mejline.bloggagratis.se
Postat av: Maria

Den blev riktigt snygg!! :D

2009-03-09 @ 20:58:07
URL: http://www.metrobloggen.se/mariasvensson
Postat av: Thilde

Vad snygg den blev när den blev klar! :D

2009-03-10 @ 15:22:52
URL: http://edliht.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0