Bulle med bulle:

Detta är alltså bulle med bulle, jag dock inte smakat själv.Man öppnar frallan och lägger i delicatobollen. Kläm ihop och ät!

I mina öron låter inte detta så gott, det verkar vara ett skånsk fenomen=)

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, men fy. Det lät inte så lockande direkt..

2009-11-22 @ 17:31:51
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: bili

Haha, jag kan tänka mig att det är gott faktiskt! Måste prova nån dag (;Jaa, han brukar ta på mig också. Och gå ute i lägenheten på nätterna. Och ofta tycker jag att det är någon som står i hallen och tittar på mig eller oss när jag sitter vid datorn. Men när man tittar dit, då är det borta.

Han brukar släpa saker uppe på vinden. Grannen ovanför kom ner och frågade oss om det var vi som var på vinden och stökade, en kväll för ett par månader sen.Oväntade räkningar är sämst!

2009-11-22 @ 20:47:21
URL: http://bilix.blogg.se/
Postat av: bili

Njaa, jag tror man vänjer sig.

Programmaen går fortfarande. Fast på nätterna. 00.10 börjar Ghost Hunters, sen fortsätter det med ett par avsnitt av det okända. Sen är det mamma som kan tala med andar (som för övrigt suger), och runt 04-tiden är det ett kvinligt medium som verkar seriös.

Går även det okända på lördagnätter. Och på femman går det "Paranormal State", fast det är repriser. Och dom går på sena kvällar/nätter på onsdag och torsdag tror jag. Har ingen koll på dagarna (;

2009-11-23 @ 16:48:10
URL: http://bilix.blogg.se/
Postat av: Hannah

Och jag är liksom född och uppvuxen i en skånsk småstad och har aldrig hört talas om bulle med bulle :O Å andra sidan har jag nästan ingen aning om någonting som är skånskt, man kan ju undra om jag verkligen är här ifrån....

2009-11-23 @ 17:52:32
URL: http://www.eldawand.org/x

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0