Effektiv hemmafru?

Känns som att jag har hunnit med massor idag. Först var vi i skolan och gjorde färdigt mediaproduktionen och så handlade jag lite mat på vägen hem.

Väl hemma har jag hunnit vika mina kläder som jag kastat omkring i sovrummet och lagt in i garderoben, dammsugit sovrummet, hallen och köket. Tuva hade vält fönsterlampan i sovrummer så det var massa skärvor på golvet.

Jag har kagat en kött/grönsaksgryta som blev god, och det räckte till 3 matlådor=)
Sen fick jag ett ryck och bakade supersmarriga pepparkaksmuffins med glasyr.

Nu ska jag ta tag i lite kurslitteratur och sen försöka somna tidigt. Imornbitti ringer klockan kl.5, jag ska iväg på VFT på fritids. Vi ska öppna så jag måste vara där 06:20! Jag lär somna ovaggat imornkväll!

Nu är det dags att dyka ner i valfri jobbig bok, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ojoj, jag som tyckte att jag hade varit effektiv idag, men inte i jämförelse med dig :P

2009-11-18 @ 22:59:18
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, vi måste också planera så vi får in vfu själva. 40 timmar (vi får bara räkna lektioner också) utspritt på terminen.. Det dumma är ju att vi har lektioner som vanligt i princip varje dag, så det är inte det lättaste.

2009-11-19 @ 07:57:40
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Emily

Nja, mycket sånt blir det inte. Bara lite belysning i fönstrena antar jag.

2009-11-19 @ 16:40:35
URL: http://emilychriro.blogg.se/
Postat av: Malin

Erat upplägg verkar ju inte så överdrivet smart heller.. Den bästa vfu:n (åtminstone schemamässigt) var nog förra hösten, då hade vi 3+2 veckor, man skulle vara där varje dag de veckorna, punkt. Då var det inget krångel med planering, vilket var väldigt skönt :)Nejdu, ingen träning om du måste äta ipren för att hålla dig på fötter!

2009-11-19 @ 18:12:49
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Emily

Åfasen. Har du bild på tavlan här i bloggen som man kan kolla på? För isåfall har jag missat den.Även om det kanske är ett tyg som alla kan köpa så känns det ändå lite mer personligt än att köpa en tavla från IKEA. Även om de har fint för det mesta. :)

2009-11-20 @ 02:01:20
URL: http://emilychriro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0