blöt onsdag.

Nu minnsann har vi redigerat färdigt!

Och underbara Ann hade bakat världens godaste kanelbullar. I väntan på att filmen skulle sparas körde vi lite hänga gubbe och flamsade som vanligt=) Sicka flickor alltså!

När jag kom körde jag en diskmaskin och lyckades hälla vatten på golvet som jag sen klev i, men jag ville inte byta strumpbyxor så jag tog fram hårfönen. Nu är strumporna torra och fötterna är varma=)

Strax ska jag iväg till gospelkören där jag inte varit på flera veckor. Förra gången var jag sjuk och gången innan dess var det inställt. När man det är övning bara varannan onsdag och man missar 2 gånger så hinner det gå sjukt lång tid.

Så nu ikväll är det övning och sen en övning till innan det är konsert. Och konserten har dem självklart lagt på en söndagkväll när jag jobbar! Bra! det känns ju lagom pepp att åka ut till Limhamn och öva två onsdagar för ingenting. Men jag har en skiva med låtar som ska lämnad tillbaka så jag måste dit.

Om jag har mycket i skolan nästa gång det är övning så skiter jag i kören, för då är det ändå extra långt rep med komp. Värt när man itne ska medverka på konserten. Dom lägger alltid konsert när jag jobbar!!!

jaja, iväg och sjunga lite då=)

Kommentarer
Postat av: Malin

De kanske tycker att du är för bra så du får inte vara med på konserten, för då känner de andra sig dåliga? Haha ;DJag brukar också köra på hårfönstricket när jag inte orkar byta..

2009-10-28 @ 17:38:12
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Förstår det, väldigt omoget!

2009-10-28 @ 22:19:28
URL: http://mejline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0