...

lyssnar på Kent...

men just nu är frågan "Varför får jag inte på mig MINA blåjeans?"

Kommentarer
Postat av: Malin

Japp, det är brillsen från i somras. Inte ultimata att ha när man åker skidor, men de funkade ;)Nja, det går inte alls känns det som. Jag tycker att jag äter bra och tränar, men det händer ändå ingenting. Nu hostar jag massor, så vågar inte riktigt träna för tillfället. Ska ta tag i det där igen, kanske borde testa nån diet. Var det lchf ni skulle köra med? Eller iaf K?

2010-04-10 @ 14:30:00
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Kanske vore något. Det var ju inte så farligt dyrt. Det funkar alltså? Testade att skriva in att jag ville gå ner 20 kg (fast det är väl att ta i), de menade att det skulle ta 6 månader, det är jag lite skeptisk mot :P

2010-04-10 @ 18:04:20
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Nej, jag skrev in det bara för att kolla hur lång tid de beräknade att det skulle ta. Men 10 kg skulle jag vilja bli av med! Har säkert gått upp åtminstone 15 sen vi gick i Motala, usch! Fast en del kilon lär ju vara muskler..

2010-04-10 @ 20:11:44
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Tack, fyndade duken på h&m home i somras. Den är jättestor, men jag vill inte riktigt klippa av den ifall vi skulle skaffa ett stort bord någon gång. Så nu är den lite ihopvikt :)Det är nog sambofälla för mig med. Och p-piller tror jag faktiskt! Gick upp en hel del efter att jag hade börjat äta dem.. Sitter och kollar lite på andra gymalternativ men det är ju så dyrt.. Skulle vilja gå på body combat igen, det är den roligaste träningsform jag vet, jag längtade ju efter det när jag tränade det förut. Så är det kanske inte riktigt med tränigen nu..

2010-04-10 @ 20:41:27
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Det låter bra! Deprimerad vill man ju inte bli. Hur funkar det på den sidan du är med? Finns det förslag på mat och så? Jag tycker det är svårast att komma på vad man ska äta..

2010-04-10 @ 21:34:40
URL: http://mejline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0