en liten vit =)

Nu sitter jag vid min nya lilla dator, en vit HP notebook! Snygg och bra!
Kristian åkte tillbaka till netonnet och fick en till kabel som passar i svenska vägguttag medan jag var hos doktorn och fick ta prover och få medicin =) Tänk om jag hade haft en såhär liten och smidig dator i början av sommaren, då hade jag inte haft lika mycket packning!

Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken fining! Hur stor är den?Du röstade rätt ;) Haha, tror det var den du gillade bland alla 8 eller var det var förut också :) Jag har gillat den hela tiden, så nu har jag gjort en beställning, det ska bli spännande! Gillar också att ljuset är i mitten, plus att man ju får assymetri med den mörka skogen på högersidan ;)

2010-08-31 @ 20:55:43
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Perfekt! Då är den precis som min, jag tycker att den är alldeles lagom stor, skönt att kunna se och skriva ordentligt tycker jag, samtidigt som den är hyfsat smidig att bära med sig. Laptopfack i ryggsäcken är ju jättebra, det har jag med faktiskt, trots att min ryggsäck är rätt gammal :) Mycket bättre för stackars ryggen och axlarna!

2010-08-31 @ 21:28:28
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Trivs du bra med nya datorn? :)Tack! Ja, mitt blir också lite rött av alla färger.. nu var det ju lite rött innan, men ändå, det spelar typ ingen roll vilken färg jag väljer. Men det är ju fint med lite rött skimmer :)

2010-09-01 @ 18:38:22
URL: http://mejline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0