kalufsen

Malin undrade hur långt håret hade blivit nu, jag sparar ju och sparar och sparar. Så här långt har det hunnit bli nu iaf. Längesen jag tonade det men det syns ju inte direkt nån skarp utväxt så det får vara så. Inpackningar och självtorkande, allt för att vara lite rädd om det. Tråkigt, brunt och rakt men så frå det vara tills i sommar!

Inga glasögon heller! Jag är ju numera en linslus =) Fast trötta dagar åker ändå brillorna på.


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, snyggt! Nu är det ju riktigt långt, stor skillnad mot i somras, inte så konstigt iofs :)Haha, ja, lite knäpp är du allt :P Helgen blir nog lugn för mig med, orkar inte så mycket annat. Blir nog en del plugg också om jag ska hinna med all läsning. Fast jag tänker inte läsa allt, då kommer jag få krupp!

2010-02-26 @ 22:12:10
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Går inte kommentera inlägget ovanför.. Men bra fyndat tycker jag! Du kanske kan färga i sån grön som matchar dina ögon så bra? :) Eller kanske mintgrön? Fast det kanske inte finns så specifika färger, haha. Eller någon helt annan färg, grönt är ju inget måste, men du passar i det :)Jag hade inte varit hos en frisör sen i typ maj 2008 innan jag klippte mig sist.. Emma fick toppa det några gånger bara.. Men det blir ju bättre hos en frisör. Gick till huvudsaken igen, men en annan som klippte. Hon var duktig, men ganska tråkig. Det är säkert bra att gå till en frisör och få håret riktigt fräscht, det är ju snyggare än att det är långt och slitet.. Du får fråga nån du litar på om de har någon att rekommendera :) (Inte den tjatiga typen som du berättade om, haha)

2010-02-27 @ 00:56:41
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Mathilde

Galet vad långt det är nu ju! Bra jobbat :D Jag håller själv på och sparar mitt faktiskt, eller ja, det ska inte bli så långt som ditt, hihi :) Tänkte mig mer precis ovanför axlarna!

2010-02-27 @ 02:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0