oväntade fynd.

Fy vad mycket snö det har kommit!!! Jag vill ju ha vår!

När jag puslade hem i snöstormen gick jag in på myrorna mest för att väram mig. När ajg gick därifrån hade jag med mig "Svenska sångboken" för en femtilapp, vita gardiner för en femtilapp och en bok med massa stora bilder på frukt och grönsaker som så småningom ska bli tavlor i köket.

Dessutom träffade jag på en granne=)

Skolan rullar på och vi har massa projekt igång. Informationen är lika dålig och kurslitteraturen lika seg som vanligt, men jag kämpar på.

Jag har kommit igång med lite träning också, så nu vet ni det med.

Nehej, det var inte roligt att blogga nu heller. Slå en pling istället vettja!

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, riktigt bra fynd! Undrar varför någon inte vill ha kvar svenska sångboken?Jag förstår dig precis med dålig info och seg kurslitteratur.. Det kanske ska vara så på universitet och högskolor? Jag blir inte klok på allt konstigt de säger :SVi får plingas någon dag snart :) Puss

2010-01-27 @ 23:32:08
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, jag hoppas mitt hår fortsätter att växa som det ska! Måste dock klippa mig snart, det är slitet..Du har förresten fått en award av mig här: http://mejline.blogg.se/2010/january/award.html

2010-01-29 @ 20:18:21
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Hehe jo de var goda, men inte kladdkakegoda och orginalet är bättre :D men smaken är som baken!

2010-02-01 @ 20:43:40
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: Malin

Svar: Haha, nej, somnat har jag inte gjort. Men jag vill hellre göra allt annat som annars är skittråkigt, typ diska. Nu har jag avklarat större delen av litteraturen iaf, men den här "arbetsdagen" borde väl lida mot sitt slut nu eller? Mer än heltidsjobb det här!

2010-02-02 @ 16:38:46
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Tack :) Övning ger färdighet antar jag ;) Det tog sin lilla tid dock, haha. Men jag måste skaffa en ny skuggpensel, har du någon bra sådan? Jag köpte en på H&M för typ en tjuga, men den tappar massa hår, inte alls trevligt.

2010-02-05 @ 22:54:57
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, det slår det mesta! Och dessutom intalar jag mig att det är jättenyttigt ;) Våra fruktsallader i somras var ju inte att leka med heller :) Usch, nu börjar det kännas att det var alldeles för längesen vi sågs tycker jag!Jag har två från lindex, men de är lite hårda att skugga med.. De penslar som finns på lindex här i Örebro och är mjuka är mycket större, men det kanske funkar det med.. Kan ju testa, de är ju inte så dyra. Och de tappar inget hår alls!

2010-02-06 @ 00:33:58
URL: http://mejline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0