Hufvudvärk

Jag vaknade upp och kände mig såhär:Enligt väderkartan är det meningen att solen ska skina och göra mig brun idag, men jag tror inte att den informationen nått fram till solen för den är inte här!

Såhär såg det ut förra veckan när solen faktiskt sken. Tuva strosade omkring kopplad i trädgården och jagade kryp och pratade ned fåglarna tills hon tröttnade och tyckte sig ha rätt till solstolen lika mycket som jag.


Kommentarer
Postat av: Malin

Har huvudet skärpt sig tills idag? Nu är det äntligen sol här, jag gick bara in nu för en liten paus så jag inte blir överhettad :PJa, han var jättetrevlig och verkade nyfiken på riktigt. Jag tycker att han är rolig att se på tv, men lite för sprirituell kanske, haha. Det vet jag inte om han är, men han känns ju ganska flummig och känner in rummet och sånt ;)

2010-06-22 @ 13:44:54
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Vilken tur att den går att bota i alla fall.. Synd att inte vädret kan skärpa sig, här är det alldeles lagom idag, soligt och några moln som åker förbi ibland, men det är rätt skönt så det inte blir så hett.

2010-06-22 @ 15:37:18
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha, ja, det är ganska besvärligt att läsa ute i solen egentligen.. Inte jättebekvämt om man ligger ner. Skulle haft en solstol!Har också tänkt läsa de böckerna, får ta och göra det vid tillfälle. Vore ju trevligt om man kunde hitta dem på myrorna eller nåt, knappast troligt. Har du sett filmerna?

2010-06-23 @ 15:23:54
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Äsch då, brände du dig nåt? Jag har faktiskt klarat mig från det hittills :)Härligt, det är så böcker ska vara! Så man bara vill sluka dem samtidigt som man inte vill att de ska ta slut! Har hört att böckerna ska vara mycket bättre än filmerna och då är filmerna riktigt bra ändå :) Måste nog också läsa dem sen!

2010-06-23 @ 23:05:19
URL: http://mejline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0