Regniga dagar...

Ja, det där med att motionera morgon och kväll har det ju inte blivit riktigt som jag tänkt mig med. Mycket på grund av det eviga regnandet och igår hade jag alldeles för mycket skoskav för att få på mig jympaskorna!

Jag funderar på att börja baka lite smått till bröllopet, om vi nu har nån plats i frysen att förvara kakor bullar på?!

Jag går fortfarande i valet och kvalet i hur jag ska göra med håret. Ska jag ljusa upp det eller färga det riktigt mörkt chokladbrunt?

Det känns som att håret växer så långsamt, men när jag tittar på bilder tagna för 2,5 år sedan då jag klippte pagen så har det ju faktiskt vuxit rätt mycket nu. Men, mycket vill ha mera!


Efter bröllopet ska jag klippa nån roligt frisyr, eller rättare sagt en frisy över huvudtaget vilket man inte kalla det jag har nu!Kommentarer
Postat av: Malin

Ja, det har ju blivit väldigt mycket längre om man tittar på de där bilderna :) Jag tyckte att det var långt redan förra sommaren iofs :P Svårt med håret, du passar ju i det mesta. Har du bestämt smink förresten?

2010-06-11 @ 17:51:16
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, det är väldigt kul att använda färgerna, det blir bra på en gång typ, stor skillnad mot typ h&m-smink! Ja, matt är nog också fint. Och neutrala färger om man är på det humöret. Fast jag gillar ju färg iofs :)Har precis gjort inspiration till din brudmake som du måste kolla, haha :P

2010-06-11 @ 19:59:40
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Konstigt, jag hade lagt upp det, men såg det inte heller. Nu är det uppe iaf :) Puss

2010-06-11 @ 20:32:23
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha, jag skulle nog bli ledsen om du gjorde det faktiskt :P Särskilt om du hade en av varje, haha. Ja, den gröna gillade jag verkligen :)

2010-06-11 @ 22:11:08
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, det var mycket mer uppiggande. Fast jag har lite knäppa ögon också, det ena är lite större tror jag, eller åtminstone på bild blir det så :P

2010-06-11 @ 23:09:45
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag lyckades somna, fast när jag hade släckt alla lampor och skulle lägga mig hann jag skrämma upp mig flera gånger för att det regnade och blåste = läskiga skuggor och ljud :PDennis är i Stockholm med några kompisar, de ska på Kisskonsert ikväll :)

2010-06-12 @ 12:27:27
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Tack, turkos is the shit när man har bruna ögon :) Det är en beprövad variant för min del :)Ja, man ser mycket fräschare ut i ansiktet när man har fått lite solbränna! Skulle aldrig ha massa smink om jag skulle sola iaf :P

2010-06-12 @ 21:29:09
URL: http://mejline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0