Dinkelplättar med sylt.

Såhär såg min kvällsmat ut =)

Kommentarer
Postat av: Malin

Ser himla gott ut, bytte du bara ut vetemjöl mot dinkelmjöl eller är det nåt annat special också? :)

2010-09-13 @ 21:31:13
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Går inte kommentera inlägget under nu igen :S Usch, så typiskt när man måste lära sig program som inte ens lärarna kan. Vi skulle ju absolut lära oss finale i ettan, men det är knappt någon lärare på skolan som kan, så det är svårt att få hjälp. Tur att jag vet några som är hejare på det, de är min finaleakut ifall jag kör fast :P

2010-09-13 @ 21:34:36
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Det kan du gå ner igen! Jag har inte alls varit peppad förut, även fast jag har velat gå ner ett bra tag så är det verkligen inte det lättaste att ta tag i. Men att byta ut pasta/ris/potatis och sånt mot zucchinispagetti/wokgrönsaker eller nåt åtminstone en måltid per dag gör faktiskt mycket för mig, då kan jag äta mig mätt utan att det blir för mycket kcal. Och så blir det gott och maten blir färgglad och fin :)

2010-09-13 @ 21:37:41
URL: http://mejline.blogg.se/
Postat av: Malin

Man gör själv, jag skär långa spagettisar av en färsk zucchini med en potatisskalare, låter det rinna av lite i ett durkslag och saltar lite för att få ut vattnet. Sen steker jag i lite margarin :) Man kan koka också om man föredrar det, men jag tycker inte att det blir lika gott. Superenkelt!

2010-09-13 @ 21:47:23
URL: http://mejline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0